Grekland

Grekland - en kulturell destination


Få ställen i världen kan likt Grekland få sinnet att förflytta sig tusentals år tillbaka i tiden. Antiken gör sig påmind överallt i västerlandets kulturella vagga. Under våra resor till Greklands natursköna landskap får du uppleva många av landets höjdpunkter och samtidigt njuta av närheten till Medelhavet.

I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Klassiska Grekland

Med halvön Peloponnesos, Tolon, Aten och Akropolis

På halvön Peloponnesos gör sig antiken påmind överallt och vi förflyttas i sinnet tusentals år tillbaka i tiden. Under vår resa njuter vi av ett omväxlande landskap med hänförande berg och lummiga olivlundar. Både Tolon och Aten är utmärkta utgångspunkter för utflykter till Greklands antika monument. Tolon erbjuder dessutom en lugn atmosfär, en underbar strand och gott om lokala specialiteter i tavernorna.
4 avgångar
8 dagar
4.4
fr. 13 975:-

Klassiska Grekland

Med halvön Peloponnesos, Tolon, Aten och Akropolis

Aten

Den antika staden

I Greklands livliga huvudstad ligger monument från olika epoker sida vid sida. Staden domineras av Akropolisklippans imponerande tempel som på kvällen är vackert upplysta. Nedanför ligger pittoreska Plakas gränder med mängder av mysiga tavernor.
2 avgångar
5 dagar
3.9
fr. 8 975:-

Aten

Den antika staden

Tolón

Sol och avkoppling på Peloponnesos

Följ med på en avkopplande resa till Tolón på halvön Peloponnesos. Här finns en lugn atmosfär och en fin strand. De som önskar kan följa med på spännande utflykter till bland annat Aten och Nemea.
2 avgångar
8 - 15 dagar
4.2
fr. 10 450:-

Tolón

Sol och avkoppling på Peloponnesos

Vandring Grekland

Med Delfi, Meteora och Nafpaktos

Längs urgamla och mystiska stigar vandrar vi i den västerländska kulturens vagga. Vi upptäcker det genuina Grekland bland små byar och gamla kloster och njut av de spektakulära vyerna i bergen.
1 avgång
8 dagar
4.7
fr. 14 875:-

Vandring Grekland

Med Delfi, Meteora och Nafpaktos