Kryssning

Kryssningar!

Följ med på någon av våra innehållsrika kryssningar. Ett fåtal platser kvar på utvalda avresedatum!

Kryssning Douro

Kryssning med Porto och Guimarães

Upplev Europas vackraste vindistrikt ombord på en flodkryssare. Under resan njuter vi av vacker natur, härlig mat och goda viner.

2 avgångar
8 dagar
4.4
fr. 16 975:- 

Kryssning Holland

Vår i Nederländerna

Följ med på en mysig kryssning i kanalernas land bland pittoreska halmtakshus, pampiga villor och historiska byggnadsverk. Välkomna våren i tulpanernas Amsterdam, upptäck landets äldsta stad och njut av idyllen i Nederländernas Venedig.

1 avgång
5 dagar
fr. 11 575:- 

Karibienkryssning

Med Florida

I Fort Lauderdale varvar vi trevliga utflykter med sol och bad. Tillsammans med vår reseledare besöker vi träskmarkerna i Everglades och gör en sightseeingtur med hjulångaren på Fort Lauderdales kanalsystem. Vi går sedan ombord på kryssningsfartyget och njuter av vår kryssning i Karibien.

2 avgångar
12 - 16 dagar
4.4
fr. 23 975:- 

Hurtigruten

Kirkenes – Bergen

Hurtigruten etablerades redan 1893 och sträcker sig mellan Bergen i söder och Kirkenes i norr. Under denna södergående resa tillbringar vi fem nätter ombord och gör en rad spännande utflykter, bland annat till Nordkapsklippan och Nidarosdomen. Norges storslagna natur med dramatiska berg, fridfulla fjordar och otaliga öar ger minnen för livet.

12 avgångar
8 dagar
4.6
fr. 18 975:- 

Hurtigruten norrut

Bergen – Kirkenes

Hurtigruten brukar kallas "världens vackraste sjöresa" och sträcker sig mellan Bergen i söder och Kirkenes i norr. Under denna norrgående resa tillbringar vi sex nätter ombord och gör en rad spännande utflykter. I resans pris ingår besök på Nordkapsklippan samt rundturer i Trondheim, Bodö och Tromsö.

1 avgång
8 dagar
4.9
fr. 20 975:- 

Kryssning Donau

Med M/S Amadeus Rhapsody

Må bra ombord på den eleganta flodkryssaren M/S Amadeus Rhapsody under en vacker färd längs Donau. Vi tar oss snabbt och smidigt med flyg till München och startar vår upplevelseresa samma dag. Vi njuter av ett naturskönt landskap med slott och vinodlingar och besöker bland annat huvudstäderna Budapest, Bratislava och Wien.

5 avgångar
8 dagar
4.5
fr. 16 375:- 

Kryssning 4 floder

Mosel, Rhen, Saar och Neckar

Kryssningen som tar oss från Remich i Luxemburg till Strasbourg i Frankrike passerar ett antal av Tysklands finaste små orter. Vi upplever tre länder, fyra floder och bjuds oavbrutet på historiska skatter och förtrollande skönhet. Traditionell vinodling, ädel kultur och romarrikets spännande historia är några av intresseväckarna på denna kryss. Lägg till en avkopplande stund på däck och en kväll i vinorternas nöjeskvarter så har vi en vecka med fin mångfald.

1 avgång
7 dagar
4.1
fr. 17 475:- 

Rhône Saône

Kryssning med M/S Thurgau Rhône

Njut av magiska landskap, pittoreska byar och storslagna byggnadsverk medan vi kryssar fram på floderna Rhône och Saône. Besök romerska ruiner, medeltida stadskärnor och se med egna ögon vad som inspirerade Vincent Van Gogh till att skapa några av sina mest berömda konstverk.

1 avgång
8 dagar
fr. 18 575:- 

Tredagarskryssning

till Helsingfors, Tallinn eller Riga

Följ med på en av våra härliga tredagarskryssningar och upplev vacker skärgård, god mat, trevlig underhållning och någon av huvudstäderna Helsingfors, Tallinn eller Riga.

2 avgångar
3 dagar
4.2
fr. 1 075:- 

Vikingakryssning

Färöarna och Island

Det finns bara ett sätt att resa i våra förfäders fotspår: till sjöss och på en riktig vikingakryssning på Nordatlanten. Vi njuter av fantastisk natur under våra strandhugg på Island och Färöarna. Det är på få ställen man finner ett så storslaget landskap kombinerat med intressant historia och gästvänliga människor.

2 avgångar
8 dagar
4.3
fr. 14 275:-