Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 05.45 Varberg station, 07.30 Göteborg, 08.15 Borås, 10.00 Jönköping och ytterligare ett tiotal orter längs med vägen.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi beger oss med buss mot Stockholm. Silja Lines fartyg till Helsingfors kastar loss 16.45 och lotsar oss ut genom Stockholms vackra skärgård. Vi reser med ett av systerfartygen Silja Serenade eller Silja Symphony som stoltserar med promenadgator och nöjen av olika slag. Kanske lockar ett besök på båtens relaxavdelning! Fartygets läckra julbord ingår denna kväll.

Dag 2. Helsingfors
Efter frukost anländer vi Helsingfors cirka 10.30 lokal tid. För den som vill går det att boka en sightseeingtur för 269:-. Denna genomförs direkt vid ankomst och varar cirka två timmar. Annars är dagen fri för egna strövtåg i denna kulturella pärla. Här finns exempelvis den stämningsfulla Tomasmarknaden som erbjuder det mesta som hör julen till. Klockan 17.00 är det dags för fartyget att vända hemåt igen och vi tillbringar ännu en natt på Östersjön. För den som vill går det att köpa till julbord även denna kväll, till en kostnad av 394:-. Både sightseeingtur och extra middag beställs i samband med bokning av resan.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Frukost innan vårt fartyg anländer till Stockholm 09.45. Vår buss beräknas avgå hemåt klockan 11.00 och vara åter i Göteborg vid 18-tiden.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 2 frukostar · julbord dag ett
Tillägg: Enkelhytt 200:- · utsideshytt 490:- per hytt · julbord dag två 394:- · sightseeingtur 269:-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet.
Andra liknande resor:

Tredagarskryssning

Julmarknadskryssning

Riga och Tallinn

Tallinn

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se