tid

Avgångstider 05.15 Jönköping, 05.40 Uddevalla, 06.10 Trollhättan, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Varberg och ytterligare ett tjugotal orter i Västsverige.

Dag 1. Hemorten – Köpenhamn
Vi åker genom södra Sverige mot Malmö och gör ett kaffestopp längs med vägen. Via Öresundsbron tar vi oss över till ”Dronningens by”, där vi får lite fri tid att promenera på Ströget och äta lunch på egen hand innan det är dags att gå ombord på vårt fartyg som avgår 16.30.
Under tidig kväll serveras en härlig julbordsbuffé som vi avnjuter när vi glider genom Öresund och längs den svenska västkusten. På denna specialkryssning har vi med oss Pia Pihlgrens orkester ombord. De spelar traditionell dansmusik i modern tappning. Så räkna med mycket dans och glädje ombord tillsammans denna novemberkväll. Passa även på att besöka någon av de flertalet barer och avnjut en god drink tillsammans. Taxfreebutiken Sea Shop håller öppet till långt in på småtimmarna så lite shopping kan också hinnas med. 

Dag 2. Oslo – Hemorten
Vi vaknar utvilade efter en natt till havs och startar dagen med en stor frukostbuffé. Därefter får vi möjlighet att från första parkett se färjan segla upp genom Oslofjorden. Klockan 09.45 är båten i land. Vi möter vår buss i hamnen och får nu fri tid att upptäcka staden och alla dess sevärdheter. Ta en promenad på Oslos paradgata Karl Johan, shoppa och ta en fika på den berömda Aker Brygge eller strosa runt bland skulpturerna i Vigelandsparken. Denna fantastiska stad har hur mycket som helst att erbjuda! Vi hinner även med en lunch på egen hand på någon av stadens alla mysiga restauranger innan det framåt eftermiddagen är dags att ta farväl av Oslo och påbörja vår resa hemåt. Vi beräknas nå Göteborg cirka 18.00.

OBS! Våra bussar som startar från Uddevalla erbjuder påstigning i Kållered, Kungsbacka och Varberg men även i flera orter utmed Hallandskusten och i Skåne. På hemresan behöver alla resenärer som bokat från Varberg eller orter söder om Varberg välja att avsluta resan vid Varberg Nord eller vid Varberg station. Bussen fortsätter inte till orter söder om Varberg. Valet görs vid bokning av resan.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i insides dubbelhytt · julbordsbuffé inklusive en dryck · frukostbuffé
Tillägg: Enkelhytt 275:- · dubbelhytt utsides 400:- per hytt
Resevaluta: Danska och norska kronor
Speciellt: Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 20 år. Barn och ungdomar endast i målsmans sällskap.

Andra liknande resor:

Köpenhamn

Köpenhamn

Köpenhamn

Elvis & Cash

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se