BLACK FRIDAY! 1 000:- rabatt per person på Teneriffa 15d med koden "blackfriday" (gäller fram tills söndag)

Sparesa Polen

Nyårsresa med avkoppling i Świnoujście

clock
Avgångstider
06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Omgiven av 44 öar och med ett betagande naturskönt läge har staden Świnoujście på senare tid blivit en av Polens största turistattraktioner. På denna resa åker vi iväg för ett par dagars avkoppling med bad och spaupplevelser. Vi firar in det nya året tillsammans med en festlig nyårsbuffé inkl. dryck på hotellets nyårsparty.

utökaSparesa Polen
info
IngårIngårBuss t/r · 6 övernattningar i dubbelrum · helpension · nyårsparty inkl. middag och dryck · upp till 16 hälsobehandlingar · en medicinsk konsultation · fritt inträde till bastu och poolområde samt gym · morgonrock · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 775:- · kosmetiska behandlingar · utflykt till Podziemne Miasto & Fort Gerharda
ValutaValutaPolska zloty och Euro
SpecielltSpecielltI Polen är butiker stängda på Söndagar och helgdagarna. Detsamma gäller under 01/01/2023. Behandlingarna är inplanerade på specifika dagar med fasta tider under vistelsen. Vi kan välja upp till fyra behandlingar per dag och dessa kan bokas under dag 2-4. Väljer man att åka på en utflykt så förloras de behandlingar som är planerade den dagen. Åldersgräns på spabehandlingarna är 17 år.