Dag 1. Hemorten – Salzburg
Vi flyger till München. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi beger oss österut mot Österrike. Efter några timmar anländer vi till Salzburg där vi checkar in för en natt på ACHAT Zum Hirschen.

På eftermiddagen gör vi en rundtur i den berömda barockstaden tillsammans med en lokalguide. Vi ser bland annat den Unescolistade historiska stadskärnan med sevärdheter som Mozartplatz, katedralen och gågatan Getreidegasse. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Salzburg – München
Efter frukost har vi tid att på egen hand besöka Salzburgs julmarknad som är belägen på det imponerande torget Residenzplatz och vid den närliggande domkyrkan. I runt hundra bodar hittar man juldekorationer, konsthantverk och lokala delikatesser. På eftermiddagen lämnar vi Salzburg och kör västerut mot den bayerska huvudstaden München. Där bor vi två nätter på Hotel Europa. På kvällen har vi möjlighet att på egen hand utforska Münchens stora utbud av gemytliga restauranger.

Dag 3. München
Efter frukost gör vi en rundtur i Tysklands tredje största stad tillsammans med en lokalguide. Vi ser några av stadens största sevärdheter, som Olympiaområdet, den historiska stadskärnan med rådhuset och Frauenkirche samt parken Englischer Garten. Resten av dagen är fri för egna aktiviteter. I München finns flera julmarknader, och den största breder ut sig längs gågatan i centrum, vid Marienplatz. Här finns cirka 180 stånd där man finner allt som hör julen till, och det doftar gott av Glühwein och kanderade mandlar. Kvällen tillbringas på egen hand.

Dag 4. München – Hemorten
Frukost och avresa mot flygplatsen. Vi flyger till vår hemort.

Ingår: Flyg t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en middag · 2 stadsrundturer med lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 275:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Längdskidor Tyskland

Passionsspelen

Tyrolen Sankt Johann

Jul i Tyrolen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se