tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Potsdam
Vi åker genom södra Sverige och Danmark, och därefter tar vi färjan Gedser–Rostock som tar strax under två timmar. Väl i Rostock fortsätter vi till Potsdam som vi når cirka 20.00. Vi checkar in på vårt hotell för vistelsen, Arcona Hotel am Havelufer, och avslutar dagen med gemensam middag.

Dag 2. Potsdam
Frukost. På förmiddagen tar en lokalguide med oss på en stadsrundtur där vi bland annat får uppleva de storslagna trädgårdarna och palatsen som finns listade bland Unescos världsarv. Efter lunch har vi resten av dagen att tillbringa som vi själva behagar. Glühwein och klassiska hantverk som hör julen till lockar oss kanske till någon av julmarknaderna som finns runtom i staden. Utbudet av marknader är brett, bland annat finns en polsk marknad och en holländsk. I den gamla delen av staden är den traditionella marknaden upplyst med ett blått ljussken.

Dag 3. Potsdam
Efter frukost har vi hela dagen fri för egna upptäcktsfärder. Om julshoppingen igår var tillräcklig ger vår reseledare gärna tips på andra sevärdheter och aktiviteter. På kvällen äter vi gemensam middag på hotellet.

Dag 4. Potsdam – Hemorten
Frukost och avresa mot färjan i Puttgarden. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel. Vi beräknar vara tillbaka i Göteborg cirka 21.45.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 2 middagar · reseledare
Tillägg: Enkelrum 695:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Berlin

Berlin

Berlin Fotbollsresa

Berlin

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se