tid

Avgångstider 06.45 Varberg, 08.00 Göteborg, 08.45 Borås, 09.15 Ulricehamn, 10.30 Jönköping, 11.55 Linköping, 12.25 Norrköping och ytterligare ett tiotal orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Stockholm
Vi åker genom södra Sverige och sedan österut via Borås och vackra Vätterleden upp till Stockholm. Vi checkar in på vårt hotell Park Inn under eftermiddagen. Hotellet ligger i moderna Hammarby sjöstad nära Hammarbybacken. Efter att vi har inkvarterat oss på rummen kan de som önskar följa med på en tur till Gamla stan. Vid Stortorget finns en liten men trevlig julmarknad som har öppet fram till 18.00. Cirka 18.15 tar vår buss oss tillbaka till hotellet där det under kvällen serveras middag.

Dag 2. Skansens julmarknad
Efter frukost tar vi plats i bussen för att åka till Skansens julmarknad. Här får vi fri tid att på egen hand promenera runt bland alla bodar och njuta av julstämning och vacker musik. Vår buss kör oss sedan tillbaka till hotellet. De som önskar stanna i centrum kan istället återvända till hotellet med lokalbuss, till exempel från Slussen.

Dag 3. Stockholm – Hemorten
Vi avnjuter frukosten på vårt hotell och reser därefter hemåt. Vi stannar längs med vägen för lunch/fika på egen hand och beräknas nå Göteborg cirka 17.00.

Ingår: Buss t/r · 2 övernattningar i dubbelrum · 2 frukostar · en middag · entré till Skansens julmarknad · reseledare
Tillägg: Enkelrum 775:-

Andra liknande resor:

Stockholm

Stockholm

Mamma Mia The Party

Wallmans

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se