Holland

Möt våren i tulpanernas rike Holland! Tulpanerna i full blom bland väderkvarnar och kanaler är något alldeles extra. Välj att resa med flyg eller buss, på kryssning eller cykel. I år finns även möjlighet att åka med på någon av våra resor till Floriaden, trädgårdsfestivalen i Holland som endast arrangeras vart tionde år.

Holland

I tulpanernas rike

Holland på våren förknippas med färgsprakande blomsterprakt och ljuva dofter. Det är precis som man drömt om när man kommer till blomsterområdet fullt av väderkvarnar och kanaler. Låt drömmen bli sann och följ med på denna resa till Holland där du upplever tulpanerna i full blom.
5 avgångar
4 dagar
3.9
fr. 7 675:-

Holland

I tulpanernas rike

Holland

möt våren med tulpaner

Holland på våren förknippas med färgsprakande blomsterprakt och ljuva dofter. Det är precis som man drömt om när man kommer till blomsterområdet fullt av väderkvarnar och kanaler. Låt drömmen bli sann och följ med på denna resa till Holland, där alla utflykter ingår.
7 avgångar
6 dagar
4.3
fr. 7 675:-

Holland

möt våren med tulpaner

Kryssning Holland

med Belgien

På denna härliga kryssning med utgångspunkt i Amsterdam, Holland utforskar vi både Nederländerna och Belgien. Vi glider fram mellan spännande städer där vi bland annat upptäcker Unescolistade världsarv, fantastiska sevärdheter och storslagen arkitektur. Det blir en härlig resa med många upplevelser, både på våra destinationer och längs vägen.
1 avgång
8 dagar
fr. 23 975:-

Kryssning Holland

med Belgien

Cykel Holland

Vackert landskap med ängar och gårdar

Holland förknippas ofta med tulpaner och vårens blomsterprakt. Landet har dock mycket mer att erbjuda och är ett av Europas mest cykelvänliga länder med sitt platta landskap och stora nätverk av cykelvägar. På vår resa bor vi fem nätter i Nunspeet och tillsammans med vår reseledare gör vi gemensamma dagsutflykter på cykel.
2 avgångar
6 dagar
4.1
fr. 8 975:-

Cykel Holland

Vackert landskap med ängar och gårdar