Rundresor till Sydamerika


Sydamerika är en mångsidig kontinent med omvälvande natur i form av höga berg, lummiga regnskogar och fantastiska sandstränder. Här hittar du också en lång och omtumlande historia med gamla inkaleder och fascinerande ruiner som än idag imponerar.

I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Argentina Brasilien

Buenos Aires, Iguazúfallen och Rio de Janeiro

Vår rundresa inleds i Argentinas livliga huvudstad Buenos Aires, belägen vid floden Rio de la Plata. Vi fortsätter sedan till Iguaçufallen, ett av världens mäktigaste vattenfall som ligger i gränslandet mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Vi avrundar vår resa i Rio de Janeiro där vi besöker sevärdheter som Sockertoppen, Copacabana och Kristusstatyn på berget Corcovado.
5 avgångar
12 - 13 dagar
4.3
Test
fr. 32 975:-

Argentina Brasilien

Buenos Aires, Iguazúfallen och Rio de Janeiro

Argentina & Chile

Från Atlanten till Stilla havet

Denna resa startar i det glittrande Buenos Aires. Vi gör en utflykt till en gård på Pampas där vi blir bjudna på klassisk gauchofest. Utanför den vackra vinstaden Mendoza avnjuter vi vin från några av landets bästa vingårdar. Under vår bussfärd genom Anderna till Chiles huvudstad Santiago de Chile passerar vi Sydamerikas högsta berg, Aconcagua. I Chile besöker vi både Valparaiso och Viña del Mar samt någon av de berömda chilenska vingårdarna. Vår resa blir en fröjd för både syn och smaklökar!
3 avgångar
13 dagar
4.2
Test
fr. 34 505:-

Argentina & Chile

Från Atlanten till Stilla havet

Ecuador & Galápagos

Indiankultur i Quito och Galápagos unika djurliv

Under denna exklusiva resa välkomnas du till en liten grupp som tillsammans kommer utforska Ecuador och Galapagos. På resan får du chansen att komma nära djurriket, ländernas historia och kultur. Vi kommer bekanta oss med sköldpaddor, hajar, flamingos och leguaner. Tiden spenderas i stad, djungel och på vatten. Detta är en upplevelse som du lär minnas för livet.
9 avgångar
13 dagar
4.4
Test
fr. 42 445:-

Ecuador & Galápagos

Indiankultur i Quito och Galápagos unika djurliv

Peru

Inkaland och kondorer

En fascinerande rundresa i inkakulturens spår, med vackra vyer, historia och kultur. Vi åker högt upp i Anderna, till inkahuvudstaden Cusco, marknadsbyn Pisac och världsberömda Machu Picchu. Vi upplever även den mytomspunna Titicacasjön och den djupa Colcadalen, en av få platser där man fortfarande kan se vilda kondorer.
14 avgångar
14 dagar
4.6
Test
fr. 32 435:-

Peru

Inkaland och kondorer

Stora Sydamerika

En spännande och färgrik kontinent

Följ med på en magisk resupplevelse som tar oss till Rio de Janeiros heta stränder, nationalparken Iguazús mäktiga naturscenerier och det mytomspunna inkarikets fascinerande ruiner. Machu Picchu, Kristusstatyn i Rio och Urubambadalen är bara några av höjdpunkterna under denna oförglömliga resa.
3 avgångar
22 dagar
4.7
Test
fr. 57 775:-

Stora Sydamerika

En spännande och färgrik kontinent