Sydamerika

Rundresor till Sydamerika


Sydamerika är en mångsidig kontinent med omvälvande natur i form av höga berg, lummiga regnskogar och fantastiska sandstränder. Här hittar du också en lång och omtumlande historia med gamla inkaleder och fascinerande ruiner som än idag imponerar.

I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Argentina Brasilien

Buenos Aires, Iguazúfallen och Rio de Janeiro

Vår rundresa inleds i Argentinas livliga huvudstad Buenos Aires, belägen vid floden Rio de la Plata. Vi fortsätter sedan till Iguaçufallen, ett av världens mäktigaste vattenfall som ligger i gränslandet mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Vi avrundar vår resa i Rio de Janeiro där vi besöker sevärdheter som Sockertoppen, Copacabana och Kristusstatyn på berget Corcovado.

1 avgång
13 dagar
4.3
fr. 25 975:- 

Ecuador & Galápagos

Indiankultur i Quito och Galápagos unika djurliv

Under vår resa upplever vi Ecuador och besöker bland annat huvudstaden Quito. Här finns en rik historia och en blomstrande indiankultur. Vi fortsätter sedan till Galápagosöarna som ligger i Stilla havet cirka hundra mil utanför Ecuadors kust. Huvudattraktionen på denna perfekta destination för djurälskare är det enorma växt- och djurlivet. Här hittar vi bland annat jättesköldpaddor, land- och vattenleguaner, pingviner, hökar, ödlor och tärnor. Det rika vattenlivet är en dröm för dykare. Det finns även gott om stränder som är idealiska för snorkling och bad. För den orädda ges chansen att bada med sjölejon, rockor och hajar.

2 avgångar
13 dagar
4.4
fr. 35 575:- 

Peru

Inkaland och kondorer

En fascinerande rundresa i inkakulturens spår, med vackra vyer, historia och kultur. Vi åker högt upp i Anderna, till inkahuvudstaden Cusco, marknadsbyn Pisac och världsberömda Machu Picchu. Vi upplever även den mytomspunna Titicacasjön och den djupa Colcadalen, en av få platser där man fortfarande kan se vilda kondorer.

4 avgångar
14 dagar
4.6
fr. 26 975:-