Värme till hösten

Värme till hösten!

Till hösten erbjuder vi många prisvärda längre resor till varmare länder. Mest populärt är Almunecar på spanska solkusten som varje år tar emot tusentals svenska gäster.

AlmuñécarGruppresa

Spanska solkusten

Andalusien har ett mycket behagligt klimat och är en region fylld av kontraster med snöklädda bergstoppar och sagolikt vackra byar, som ligger i ett böljande landskap. Under vår vistelse bor vi i trivsamma Almuñécar öster om Málaga. Härifrån gör vi spännande utflykter i Andalusien till Gibraltar, Ronda, Málaga, Alhambra, Las Alpujarras, Motril och Frigiliana.
38 avgångar
15 - 32 dagar
4.3
fr. 9 775:-

AlmuñécarGruppresa

Spanska solkusten

LanzaroteGruppresa

Sol, bad och avkoppling

Lanzarote är den östligaste av de sju Kanarieöarna. Precis som på Gran Canaria och Teneriffa är klimatet härligt med cirka 300 soldagar per år. På västra delen av ön finns vulkanen Timanfaya som har präglat öns landskap. På östra sidan finns huvudstaden Arrecife som kan erbjuda en rad nöjen och sevärdheter.
4 avgångar
27 - 29 dagar
4.3
fr. 20 475:-

LanzaroteGruppresa

Sol, bad och avkoppling

TolónGruppresa

Sol och avkoppling på Peloponnesos

Följ med på en avkopplande resa till Tolón på halvön Peloponnesos. Här finns en lugn atmosfär och en fin strand. De som önskar kan följa med på spännande utflykter till bland annat Aten och Nemea.
3 avgångar
8 - 15 dagar
4.2
fr. 9 575:-

TolónGruppresa

Sol och avkoppling på Peloponnesos

TeneriffaGruppresa

Sol, bad och värme

Teneriffa är den största av de sju spanska öar som utgör ögruppen Kanarieöarna. Läget väster om Afrikas kust ger ett härligt klimat året runt. Vulkanen Teide mitt på ön har skapat det spektakulära landskapet. Under resan bor vi antingen på Hotel Bouganville Playa, Hotel Olé Tenerife Tropical eller Hotel Las Dalias. Hotellen ligger på södra delen av ön i Costa Adeje. Vi erbjuder även Hotel Semiramis med ett fantastiskt läge i Puerto de la Cruz. Vi njuter av sol och bad som varvas med gemensamma utflykter.
14 avgångar
15 - 22 dagar
4.4
fr. 9 575:-

TeneriffaGruppresa

Sol, bad och värme