Kryssning Dubai

Med Bahrain och Sir Bani Yas

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Följ med på en kryssning i Förenade Arabemiraten, Qatar och Bahrain. Vi tillbringar en natt på hotell i Dubai och gör en sjunätterskryssning med Jewel of the Seas som inkluderar helpension ombord.

utöka

4.7 /5

full star
full star
full star
full star
half star
33 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.7 av 5
Ilsson N
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Bussarna som användes vid utflykterna och även chaufförerna var aldeles utmärkta. Båten vi åkte med "Vision of the sea" var helt fantastiskk! Reseledaren suverän och mycket kunnig och trevlig! Hoppas att ni återkommer med denna resa.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Resan var mycket trevlig. Vi fick bra information av reseledare Suzanne innan resan och vi tycker att den utflykt som Suzanne ordnade i Abu Dhabi var helt fantastisk, så mycket som vi fick uppleva och det märktes att Suzanne har stor kunskap om landet och huvudstaden.
IngårIngårFlyg t/r · en övernattning på hotell i Dubai inkl. frukost · kryssning 7 nätter i 2-bäddshytt insides kat 6V · helpension, hamnavgifter, skatter och dricks på kryssningen · stadsrundtur och lunch i Dubai enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelhytt insides kat6V 5000:- 2-bäddshytt utsides kat8N 1100 :-
ValutaValutaEmiratiska dirham i Dubai. Under kryssningen används hyttnyckeln som betalmedel. Vid incheckning ombord registreras ett kreditkort som länkas till hyttnyckeln för att man ska kunna genomföra köp. Sista kvällen får man en slutfaktura som ska signeras, därefter dras pengarna från kortet. Om man inte* har ett kreditkort gör man slutbetalningen i receptionen sista kvällen. *Notera att detta alternativ kan vara betydligt mer tidskrävande.
SpecielltSpecielltPå avresa 2/2 utgår Bahrain från vårt program. När klockan är 12.00 i Sverige är den 15.00 i Dubai. Vid besök i moskéer finns det särskilda krav på klädsel. På kryssningen är två av kvällarna så kallad formell afton, även kallad Captain’s dinner. För dessa gäller fin klädsel som kostym, cocktail- eller aftonklänning. Övriga kvällar är klädseln mer avslappnad, dock undanbedes jeans kvällstid.