Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 08.00 Ulricehamn, 08.30 Borås, 09.30 Göteborg, 10.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Örebro
Vi reser nordost genom Västergötland förbi Skara och Mariestad. Under resans gång stannar vi för en paus i Götene. Vi anländer till Örebro runt 13.30 och får tid på egen hand i centrum. Under eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell Clarion Hotel Örebro som ligger mitt i centrum. Kvällens föreställning spelas i orten Breven som ligger cirka en timmes bussresa från Örebro. Cirka 16.00 tar vi bussen till Brevensgården där vår revysupé, en trerätters middag inklusive kaffe, dukas upp 17.00. Efter middagen promenerar vi cirka 200 meter till Bruksteatern och kvällens föreställning Nya hyss med Hjalmar och gänget, som börjar 19.30 och varar cirka två och en halv timmar inklusive paus. Efter föreställningens slut tar vår buss oss tillbaka till vårt hotell.

Dag 2. Örebro – Hemorten
Vi avnjuter frukost på vårt hotell och har därefter en fri förmiddag för att på egen hand utforska Örebro. En promenad till vackra Örebro slott eller ett besök på Wadköpings friluftsmuseum kan rekommenderas. Under eftermiddagen reser vi hemåt och beräknas nå Göteborg cirka 18.30.

Ingår: Buss t/r · en övernattning i dubbelrum · en frukost · Hjalmars revysupé inklusive kaffe · biljett till Hjalmars revy · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 300:-
Andra liknande resor:

Skuld & Gröna Skogar

Mälardalen

Göta kanal

Vänerskärgården

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se