tid

Avgångstider 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 06.15 Stockholm, 08.00 Linköping, 08.10 Växjö, 11.40 Malmö och ytterligare 85 orter i mellersta och södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Svendborg
Avresa från hemorten under morgonen. Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Färden går förbi Köpenhamn och vidare över Stora Bältbron. Vi stannar för lunch utmed vägen och under eftermiddagen kommer vi fram till Svendborg som ligger på den sydligaste delen av ön Fyn. Här checkar vi in på centrala Best Western Hotel Svendborg där vi bor de kommande tre nätterna. Vi äter gemensam middag på hotellet.

Dag 2. Cykelutflykt Tåsinge
Efter frukost är det dags för resans första cykeltur. Dagens utflykt är cirka sex timmar totalt och vår guide tar oss med över till ön Tåsinge strax söder om Fyn. Här cyklar vi längs strandpromenaden och på småvägar förbi de idylliska fiskebyarna. Efter en dag i detta harmoniska landskap återvänder vi sedan till vårt hotell i Svendborg där vi äter gemensam middag under kvällen.

Dag 3. Cykelutflykt Ærø
Vi laddar med en god frukost inför vår heldagsutflykt. Vi tar färjan genom skärgården till ön Ærø där Danmarks minsta köpstad Ærøskøbing finns. Här finns ett välbevarat centrum från 1700-talet och många av husen har stått där sedan medeltiden. Vi hoppar på våra cyklar och påbörjar dagens cykeltur som går genom ett landskap fyllt av gamla byar. Vi stannar till i några små hamnar innan vi återvänder med färjan till Fyn och vårt hotell. Middag på kvällen.

Dag 4. Svendborg – Hemorten
Frukost och utcheckning innan vi reser norrut och passerar Stora Bält. Vi beräknar vara i Göteborg cirka 18.30.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3 middagar · cykelhyra · alla utflykter inklusive lokalguide · reseledare
Tillägg: Enkelrum 945:-
Resevaluta: Danska kronor

Andra liknande resor:

Burg

Flensburg

Flensburg

Legoland

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se