Finland

Med Savonlinna operafestival, Saima kanal och ryska Viborg

6 dagar

fr.8 975:-

BOKA
clock
Avgångstider
06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.30 Vårgårda, 09.30 Lidköping och ytterligare ett tiotal orter i södra och mellersta Sverige.

Följ med på en härlig resa i vårt vackra grannland i öst. Vi besöker bland annat den internationella operafestivalen i Savonlinna och som tillval båtfärd på Saima kanal till den ryska staden Viborg.

utökaFinland
info
IngårIngårBuss t/r · 2 övernattningar i insides dubbelhytt · 3 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · operabiljett sektion A · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 195:- · utsideshytt 1 295:- per hytt · tillvalsutflykt
ValutaValutaEuro och rubel
SpecielltSpecielltPå avresan 25/7 byter dag 3 och dag 4 plats. Id-handling måste visas vid ombordstigning oavsett ålder. Åldersgräns 23 år. Barn endast i målsmans sällskap. Är du inte svensk medborgare måste du kontakta vår kundtjänst för att meddela nationalitet. Pass krävs på utflykten till Viborg i Ryssland, samt att en kopia på pass behöver skickas till kundtjänst.

4.2/5

Helhetsomdömen från 31 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
empty star
Emanuelsson J
full star
full star
full star
full star
full star

Scandic i Lappeenranta var ett riktigt bra hotell, fin service och god mat. Reseledare och chaufför, Håkan och Thomas, är fantastiskt kunniga och trevliga personer. Fantastisk resa och ger mersmak av Finland.

Andersson I
full star
full star
full star
full star
full star

Väldigt kunnig, omtänksam och bra guide. Säker och bra chaufför.