tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.00 Landvetter, 07.30 Göteborg, 07.45 Lerum, 08.10 Alingsås och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Mora
Vi reser norrut via Alingsås till Götene där vi stannar och fikar. Vi gör också ett uppehåll för lunch utmed vägen. Väl framme i Mora checkar vi in på Hotel Kung Gösta. På kvällen bjuds vi på välkomstdrink och äter en gemensam middag.

Dag 2. Julafton
Julafton inleds med stor frukostbuffé och sedan finns det tid för egna äventyr. Vi äter en gemensam lunch på hotellet och sedan har vi fri tid på eftermiddagen. Kalle Anka och hans vänner visas kl 15.00 på storbilds-tv. Därefter avnjuter vi ett traditionsrikt julbord med alla möjliga delikatesser.

Dag 3. Juldagen
Julottekaffe serveras tidig morgon för de riktigt morgonpigga. Därefter samlas de som vill utanför entrén för att ta bussen till julottan i Mora kyrka. Tillbaka på hotellet finner vi den härliga frukostbuffén uppdukad. Efter frukosten tar vi bussen till natursköna Orsasjön för en guidad rundtur. Fri eftermiddag och gemensam middag på hotellet. 

Dag 4. Mora – Hemorten
På morgonen tar vi god tid på oss och njuter av den stora frukostbuffén. Efter frukost tar vi farväl av Mora för denna gång. Vi stannar längs vägen för möjlighet till fika och lunch  och anländer till Göteborg cirka 18.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · en lunch · 2 middagar · ett julbord · utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 850:-
Speciellt: För dem som bor på Hotel Kung Gösta är det fri tillgång till relaxavdelning med pool, jacuzzi, ång- och torrbastu under hela vistelsen. Gruppen som reser med Buss 2 bor på Mora Parken Hotell och äter julbord på Restaurang Ugglan & Björnen den 24/12.

Andra liknande resor:

Ingmarsspelen Nås

Stora Sverigeresan

Midsommar i Dalarna

Dalhalla

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se