Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 06.30 Borås, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Kropp
Avresa från hemorten under morgonen. Vi reser genom södra Sverige och Danmark över Bältbroarna till Jylland och vidare in i Tyskland. Vi bor tre nätter på Hotel Wikingerhof i samhället Kropp cirka tre mil öster om Husum. På kvällen äter vi gemensam middag i hotellets restaurang.

Dag 2. Julafton
Efter frukost beger vi oss till Flensburg där vi bekantar oss med stadens vackra gamla stadskärna och den maritima miljön. På eftermiddagen återvänder vi sedan till Kropp där vi kommer i stämning med en julkonsert i Kropp kyrka och sedan vandrar i fackeltåg tillbaka till hotellet. Under kvällen njuter vi av Glühwein och en härlig julbuffé.

Dag 3. Juldagen
Idag beger vi oss in till Husum som blev hamnstad över en natt 1362 då stora delar av kusten hamnade under vatten. Vi möter en trevlig stad med maritim atmosfär och imponerande gavelhus. Under eftermiddagen åker vi vidare till kustorten Sankt Peter Ording där vi, om vädret tillåter, kan ta en härlig promenad längs havet. Väl tillbaka i Kropp och vårt hotell har vi en trevlig middagsbuffé att se fram emot.

Dag 4. Kropp – Hemorten
Efter frukost är det dags att ta farväl av Nordfriesland för denna gång. Vi beräknar vara tillbaka i Göteborg runt 20.00.

Ingår: Buss t/r · 3 övernattningar i dubbelrum · 3 frukostar · 3 middagar · alla utflykter · reseledare
Tillägg: Enkelrum 375:-
Resevaluta: Euro
Andra liknande resor:

Husum

Flensburg

Flensburg

Neumünster

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se