Dag 1. Hemorten – Hannover
Vi påbörjar vår resa och framåt kvällen når vi Hannover där vi kommer att övernatta på väg mot vårt Uderns i Österrike. Vi checkar in på Ghotel Hotel & Living som ligger mitt i en lummig och lugn park i centrala Hannover, och avrundar dagen med gemensam middag i hotellets resturang.

Dag 2. Hannover – Uderns
Vi äter frukost på hotellet och fortsätter därefter vår bussresa mot Uderns som ligger i österrikiska Zillertal. Väl framme checkar vi in på hotell Pachmair där vi kommer att tillbringa fyra nätter och njuta av god mat och musik. Pachmair är ett klassiskt hotell i Zillertal-dalen som har anor som går så lågt tillbaka som till 1400-talet. Trots det är det idag en toppmodern facilitet, och det finns till exempel en relax-avdelning med bubbelpool och utsikt över de vackra omgivningarna. Under vår första kväll i Uderns kommer vi att bli traditionsenligt välkomnande med obstler, som är österrikiskt fruktbrännvin. Därefter är det middag i hotellets restaurang där det serveras en stor middags- och dessertbuffé. Öl och vin till middagen ingår.

Dag 3. Uderns
Efter en härlig frukostbuffé på hotellet är det dags för en guidad byvandring som går till Pankrazberger vallfärdskyrka, som ligger på en kulle, omgiven av den gröna dalen och höga berg. På vägen dit tar vi en obstler-rast, det vill säga en snaps! Därefter finns det tid för lunch och vila, innan det är dags för en rundtur med vagn som dras av en gammaldags traktor – ett bekväm sätt att ta del av vyerna över de vackra Zillertal-alperna. Varje eftermiddag serveras det även kaffe och tårta på gemytliga Dorfcafé. Framåt kvällen serveras det lunchbuffé i restaurangen och det bjuds på feststämning när lokala artister uppträder med levande musik. Detaljerad information om vilka musikgrupper som uppträder finns på hotellets hemsida.

Dag 4. Uderns
Vi har dagen fri till egna aktiviteter. Under sommarhalvåret är vandring en av de absolut populäraste aktiviteterna i Uderns, och med tanke på den omgivande naturen, är det inte svårt att förstå varför. Här finns alla typer av spår – från medelsvåra till mer utmanande. Hotellets reception har all information ni behöver. Under eftermiddagen finns det tillgång till fika på Dorfcafé innan det framåt kvällen vankas grillafton och tyrolermusikanter som bjuder på underhållning.

Dag 5. Uderns
Vi njuter av ännu en dag i Zillertal. För den som behöver ytterligare inspiration till saker att göra, erbjuder hotell Pachmair en rad aktiviteter och information om området. Det finns till exempel möjlighet att ta sig till bad och spa på Erlebnistherme Zillertal thermal spa i Fügen eller åka genom dalen med ett gammaldags tåg. På eftermiddagen bjuds det på fika på Dorfcafé och under kvällen serveras som tidigare en stor middagsbuffé i restaurangen med bland annat flera olika varmrätter och dessert. Under vår sista kväll i Tyrolen är det verkligen läge att fira med god mat och levande musik.

Dag 6. Uderns – Berlin
Efter frukost påbörjar vi vår hemresa. Vi stannar till och övernattar i utkanten av Berlin. Rummen är moderna och bekväma och vi äter en gemensam middag i hotellets restaurang. För de som vill finns det därefter möjlighet att ta en promenad runt om på stan.

Dag 7. Berlin – Hemorten
Vi äter frukost på hotellet och fortsätter vår bussfärd hemåt. Vi når hemorten under eftermiddagen.

Ingår: Buss t/r · 6 övernattningar i dubbelrum · 6 frukostar · 6 middagar · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 875:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Stora Alpresan

Innsbruck & Seefeld

Kitzbühel

Tyrolen Sankt Johann

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se