tid

Avgångstider 06.00 Ulricehamn, 07.30 Göteborg, 08.50 Falkenberg, 11.40 Malmö och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten – Hannover
Vi åker söderut mot Danmark och Rödby där vi tar färjan över till Puttgarden. Färjan tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta lunch ombord. Under kvällen når vi utkanten av Hannover och checkar in på vårt hotell. Gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Hannover – Rüdesheim
Vi äter frukost och därefter reser vi vidare söderut mot Rhendalen. Vi stannar för lunch utmed vägen och når vårt mål Rüdesheim under tidig kväll. Här checkar vi in på centrala Hotel Lindenwirt. Middag och livemusik på kvällen.

Dag 3. Nyårsafton
Frukost på hotellet och därefter hela dagen fri till att utforska staden på egen hand. En av de mest kända och besökta platserna hittar vi endast ett stenkast från vårt hotell, nämligen Drosselgasse, en tre meter smal och 150 meter lång gränd med massor av små souvenirbutiker och mysiga vinkällare. På kvällen träffas vi åter på vårt hotell för att fira in det nya året tillsammans. Vi bjuds på en trevlig nyårsgala med välkomstdrink, galabuffé och därefter dans till livemusik samt lite nattamat.

Dag 4. Nyårsdagen
Frukost och hela dagen fri för egna aktiviteter. MIddag ingår på kvällen.

Dag 5. Rüdesheim – Lübeck
Frukost på hotellet och därefter tar vi farväl av Rüdesheim och åker mot Lübeck och Holiday Inn för övernattning och middag.

Dag 6. Lübeck – Hemorten
Frukost och avresa. I mån av tid stannar vi för inköp vid en gränshandel.  Vi beräknar vara åter i Göteborg cirka 19.30.

Ingår: Buss t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 4 middagar · nyårsgala på hotellet · välkomstdrink · galabuffé med livemusik, dans och nattamat · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 275:-
Resevaluta: Euro

Andra liknande resor:

Rüdesheim

Cykel Rhen & Mosel

Rhendalen

Nyårskryssning Rhen

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se