Australien

En rundresa på kontinenten Down Under

För tillfället inga fler avgångar

Denna rundresa till kontinenten ”Down under” inleds i Sydney där vi bland annat besöker operahuset, Bondi Beach och Blue Mountains. Resan går vidare i "The Outback" med inselberget Uluru, Kings Canyon och Alice Springs. De sista dagarna tillbringar vi i Cairns vid Stilla havet och gör utflykter till Stora barriärrevet och regnskogen i Kuranda.

4.4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
77 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.4 av 5
Dahlerus U
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Therese var en jättebra reseledare! Lokalguiden Graham svarade på frågor och berättade mycket om levnadsförhållanden, samhällsstruktur mm. Ett förslag: baka in utflykterna i Alice Springs i programmet då dessa krävs för att göra orten mer intressant.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
En stor eloge till reseledare Suzanne. Hon var mycket kunnig och påläst om allting, positiv och kom med bra tips och idéer under hela resan. Hon var noga med att alla skulle må bra och har en servicekänsla som få. Även de dagar då inget stod på programmet var hon så hjälpsam med tips och ordnade med gemensamma utflykter för de som vill. Var rädd om henne.
IngårIngårFlyg t/r · inrikesflyg · 10 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 2 luncher · en middag · alla utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 8 695:- · dricks till chaufförer och lokala guider (räkna med 3–6 dollar per person och dag)
ValutaValutaAustralisk dollar