Cykel Lazio

Romregionens historiska landskap på elcykel

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Rom är huvudstad inte bara i Italien utan också i regionen Lazio (Latium), som fått sitt namn efter det antika folket latinerna. Vi bor i kurorten Fiuggi söder om Rom i ett naturskönt område som präglas av berg och dalar, olivlundar, vingårdar, medeltida byar och ett härligt klimat. På denna resa får vi uppleva allt detta på mycket nära håll då vi på cykel tar oss fram genom det vackra landskapet. En av dagarna gör vi även en cykeltur i den eviga staden Rom.

utökaCykel Lazio

4.4 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
7 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.4 av 5
Palm H
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Vi vill ge en eloge till Pernilla hon var trevlig och lättsam att ha att göra med dessutom är det kanonbra att hon kunde italienska. Det underlättar. Även vår cykelguide Livio var jättebra och hade lagt upp bra cykelturer. Vi ser fram emot att det kommer mer nya cykelresor till Italien.
IngårIngårFlyg t/r · 6 övernattningar i dubbelrum · 6 frukostar · en lunch · 6 middagar · utflykter enligt program · hyra av elcykel · cykelguider · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 325:- · hyra av cykelhjälm 85:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltFör er som flyger från Göteborg på avresan 23/9 har vi hemresa mycket tidig morgon dag 7 och ni kommer därför få ett enkelt frukostpaket från hotellet vid utcheckning. Bokningar som görs efter 12/2 bor under avresan 13/5 på det närliggande Hotel San Giorgio.