Stora Sydafrika

Med Swaziland

För tillfället inga fler avgångar

Sydafrika, ett land av mångfald som kommer att överraska dig. Landet som ligger vid spetsen av Afrika, erbjuder många upplevelser i en resa. Från liv och rörelse i de stora städerna, till långsamt lugn i pittoreska små städer. Fantastiskt varierande landskap och stort utbud av vilda djur. En hel värld i ett enda land, kom och upplev det med egna ögon! På denna rundresa erbjuder vi bland annat safaris, bad i Indiska Oceanien, kultur, magnifika naturscenerier, storstad, landsbygd och mycket, mycket mer.

5 /5

full star
full star
full star
full star
full star
13 personer ger den här resan helhetsomdömet 5 av 5
Lasse S
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Absolut bästa reseledare vi varit med om någonsin! Engagerad, kunnig, vänlig och helt outstanding! Ni måste vara rädda om Suzanne ! Vi har rest mycket under de senaste 20 åren. Bästa resan och reseledare!
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Detta var en fantastisk upplevelse med en superduktig och professionell reseledare i Suzane inkl.medhjälpare samt många minnesvärda intryck.
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · inrikesflyg · 19 övernattningar inklusive frukost · 8 middagar · 5 luncher · transporter och utflykter enligt programmet · reseledare · lokala guider
TilläggTilläggEnkelrum 11 975:- · dricks till lokala guider och chaufförer
ValutaValutaSydafrikanska rand
SpecielltSpecielltFör resenärer med slutdestination Landvetter sker busstransfer Kastrup-Göteborg med möjlighet till avstigning på utvalda orter.