Stora Sydafrika

Med Swaziland

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Sydafrika, ett land av mångfald som kommer att överraska dig. Landet som ligger vid spetsen av Afrika, erbjuder många upplevelser i en resa. Från liv och rörelse i de stora städerna, till långsamt lugn i pittoreska små städer. Fantastiskt varierande landskap och stort utbud av vilda djur. En hel värld i ett enda land, kom och upplev det med egna ögon! På denna rundresa erbjuder vi bland annat safaris, bad i Indiska Oceanien, kultur, magnifika naturscenerier, storstad, landsbygd och mycket, mycket mer.

5 /5

full star
full star
full star
full star
full star
13 personer ger den här resan helhetsomdömet 5 av 5
Lasse S
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Absolut bästa reseledare vi varit med om någonsin! Engagerad, kunnig, vänlig och helt outstanding! Ni måste vara rädda om Suzanne ! Vi har rest mycket under de senaste 20 åren. Bästa resan och reseledare!
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Detta var en fantastisk upplevelse med en superduktig och professionell reseledare i Suzane inkl.medhjälpare samt många minnesvärda intryck.
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · inrikesflyg · 19 övernattningar inklusive frukost · 8 middagar · 5 luncher · transporter och utflykter enligt programmet · reseledare · lokala guider
TilläggTilläggEnkelrum 11 975:- · dricks till lokala guider och chaufförer
ValutaValutaSydafrikanska rand
SpecielltSpecielltFör resenärer med slutdestination Landvetter sker busstransfer Kastrup-Göteborg med möjlighet till avstigning på utvalda orter.