Sydengland

Med Canterbury och Dover

Resan har för tillfället inga planerade avresedatum. Återkom gärna vid ett senare tillfälle.

På denna resa upptäcker vi den historierika och natursköna södra delen av England. Många av oss känner säkert igen den typiska engelska stilen som påminner oss om alla de brittiska tv-serier och filmer som blivit så populära hemma i Sverige. Under resan njuter vi av en ölprovning och besöker betydelsefulla Dover Castle och den mäktiga katedralen i Canterbury.

Sydengland
play
Vill du veta mer om den här resan? Kolla in vår videoföreläsning om Sydengland.
utökaSydengland
info
IngårIngårFlyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 1 lunch · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 1 055:-
ValutaValutaBrittiska pund

4.4/5

Helhetsomdömen från 112 resenärer.

Läs fler omdömen

full star
full star
full star
full star
half star
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star

Tur med gruppen - den mest harmoniska grupp jag rest med. Kunde nästan tro att vi var gamla vänner redan innan resan :-)

Sjögren G
full star
full star
full star
full star
full star

En mycket trevlig resa med fint upplägg . Mycket trevliga och fina utflyktsmål. Hever Castle , ankomstdagen var en riktig höjdare som stack ut. Hever Hotell , ett mycket mysigt hotell i vacker omgivning kändes rofyllt och både frukostarna , på vackert porslin , och middagarna var mycket goda . Rummen och sängarna var bra. Ett toppenhotell . Vår reseledare Vanja , en riktig pärla, var duktig och trevlig. Vi fick även tid under utflyktsdagana att gå på egen hand vilket jag uppskattade . Chauffören körde skickligt bussen , som var bekväm . Allt fungerade så jättefint . Tack Vanja för gott jobb .