Dag 1. Hemorten – Győr
Vi flyger till Wien. Vi åker sedan in i Ungern till staden Győr och centralt belägna hotell Ibis Győr. Gemensam middag på kvällen.

Dag 2. Bratislava
Efter frukost reser vi i nordvästlig riktning till Slovakiens huvudstad Bratislava. Vi anländer till Bratislava vid lunchtid och får fri tid för lunch. Under eftermiddagen gör vi en stadsrundtur i buss tillsammans med vår lokalguide. Vi ser bland annat rådhuset, Mikaelsporten, Nationalteatern och Sankt Martinsdomen. Därefter har vi fri tid att på egen hand strosa runt i staden och äta middag innan vi åker tillbaka till Győr under kvällen.

Dag 3. Wien
Frukost och sedan reser vi västerut mot Wien. Efter cirka en och en halv timmes färd når vi Österrikes huvudstad där vår lokalguide möter oss för en stadsrundtur. Vi ser bland annat det kejserliga slottet Hofburg, Stefansdomen, Spanska ridskolan och Burgteatern. Vi har sedan fri tid att äta lunch och upptäcka staden innan vi under eftermiddagen åker tillbaka till vårt hotell i Győr. Gemensam middag på kvällen.

Dag 4. Győr
Frukost. Hela dagen är fri för egna upptäcktsfärder i Győr, som har en mysig stadskärna med fina gator och torg och sevärdheter som rådhuset och biskopspalatset.

Dag 5. Budapest
Efter frukost reser vi sydost till Budapest. Vi möter vår lokalguide som tar oss med på en stadsrundtur i Ungerns huvudstad. Under vår rundtur får vi bland annat se Mattiaskyrkan, Fiskarbastionen, Gellértberget, broarna, Hjältarnas torg, parlamentsbyggnaden och operan. Efter en innehållsrik och intressant guidning har vi sedan eftermiddagen fri för egna aktiviteter innan vi återvänder till Győr. Middag på kvällen.

Dag 6. Győr – Hemorten
Frukost och transfer till flygplatsen för hemfärd.

Ingår: Flyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · 3 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum från 1 175:-
Resevaluta: Euro och ungerska forinter

Andra liknande resor:

Fyra huvudstäder

Bratislava

Bratislava

Bratislava

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se