Korsa Atlanten och utforska Nordamerika

Nordamerika erbjuder allt från spektakulära skyskrapor och historiska monument till häpnadsväckande nationalparker och stadskulturer som väntar på att bli utforskade. Satsa på rött eller svart i ett av Las Vegas alla kasinon, dras med av härlig jazz i New Orleans, blicka ut över Grand Canyons djupa dalar eller upplev det ökända fängelset Alcatraz från insidan. Våra resor till Nordamerika har något för alla.

favourite

New York

The Big Apple

New York är en av världens mest fantastiska platser. Tack vare de otaliga filmer och tv-serier som utspelar sig i staden känner vi säkert igen många berömda gator och byggnader. Vi tillbringar våra dagar med intressant sightseeing och utomordentlig shopping. Under vår vistelse bor vi centralt på Manhattan.
21 avgångar
7 - 8 dagar
4.6
fr. 15 975:-

New York

The Big Apple

favourite

Västra USA

Kalifornien, Nevada och Arizona

En rundresa till USA:s västkust där vi inleder med att besöka Arizona, Grand Canyon och Las Vegas. På vägen mot kusten åker vi igenom Nevadaöknen och stannar till i nationalparken Yosemite. Under tre dagar i San Francisco ser vi bland annat Alcatraz och Kaliforniens vindistrikt. Vi upplever den vackra kustvägen Highway 1 med Hearst Castle och 17-Mile Drive. Resan rundas av med Los Angeles, Beverly Hills och Hollywood. Följ med på en händelserik resa som blir ett minne för livet.
5 avgångar
15 dagar
4.3
fr. 36 975:-

Västra USA

Kalifornien, Nevada och Arizona

favourite

Karibienkryssning

Med Florida

I Fort Lauderdale varvar vi trevliga utflykter med sol och bad. Vi går sedan ombord på kryssningsfartyget och njuter av vår kryssning i Karibien.
5 avgångar
12 - 16 dagar
4.4
fr. 26 975:-

Karibienkryssning

Med Florida

favourite

Amerikanska Södern

New Orleans, Memphis och Nashville

Vår innehållsrika rundresa i den amerikanska södern inleds i Atlanta och går vidare till New Orleans i Louisiana. I The Big Easy upplever vi den kreolska kulturen, jazzen och Mississippideltat. I Memphis byts jazzen mot rock'n'roll och vi besöker bland annat Graceland. I Nashville upplever vi countrymusikens huvudstad där Jill Johnson spelade in Jills veranda.
2 avgångar
13 dagar
4.5
fr. 43 010:-

Amerikanska Södern

New Orleans, Memphis och Nashville

favourite

New York &Washington

Amerikanska östkustens främsta städer

På vår resa till den amerikanska östkusten upplever vi två av USA:s främsta städer. I huvudstaden, uppkallad efter landets första president, tillbringar vi tre nätter innan vi reser vidare för fyra nätter i The Big Apple. Vi bor på centrala hotell i båda städerna.
2 avgångar
9 dagar
4.6
fr. 23 975:-

New York &Washington

Amerikanska östkustens främsta städer