Inga fler avgångar i år

tid

Avgångstider 08.30 Ulricehamn, 09.00 Borås, 10.00 Göteborg, 10.20 Kungsbacka och ytterligare ett fåtal orter i södra Sverige.

Vi reser söderut mot Wapnö slott. Vi anländer vid lunchtid och blir serverade en tvårätters lunch inklusive kaffe på slottet. Därefter har vi gott om tid, cirka tre timmar, att besöka mässan som hålls i spannmålsmagasinet på gården. Här får vi möjlighet att provsmaka olika öl- och whiskysorter samt mat och vin. Dryckesutställarna erbjuder smakprover som man får köpa då det inte är tillåtet att bjuda på alkoholhaltiga drycker. De olika smakproverna kostar från tio kronor och uppåt. Observera att det kan vara köer på plats för att köpa den här kartan med valörer för smakproverna, så vi rekommenderar er att förköpa kartan vid bokning.

Gården och gårdsbutiken är öppna under mässan. Efter en dag fylld av upplevelser reser vi tillbaka mot Göteborg som vi beräknas nå cirka 19.00. 

Ingår: Buss t/r · inträde Wapnö · lunch på slottet · Wapnökasse som innehåller ett ölglas och ett whiskyglas att ta med sig hem.
Tillägg: Karta med drinkvalörer för smakprov på mässan, 100 :- st.
Andra liknande resor:

Vandring Toscana

Kilimanjaro

Strasbourg

Mount Everest BC

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se