Norra Indien

Himachal Pradesh & Punjab

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Följ med oss till det storslagna Indien där vi utforskar den norra delen av landet. På vår rundresa upplever vi bland annat det brittiska Indien i Shimla, Dalai lamas säte i McLeod Ganj, Gyllene templet i Amritsar och Taj Mahal i Agra. Det här blir ett äventyr med vandringar, ceremonier och upplevelser utöver det vanliga.

4.6 /5

full star
full star
full star
full star
half star
7 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.6 av 5
Thorsell M
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Tack för en fantastisk resa och tack för att den blev av trots så få deltagare. Detta var vår tredje resa till Indien och vi skattar denna väldigt högt. Peter var fantastisk och det tar tid innan vi smälter denna resa.
IngårIngårFlyg t/r inklusive flygplansmåltider · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 6 middagar · utflykter enligt program · engelsktalande lokalguider · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum 5 375 :- · visum · dricks till guider och chaufförer
ValutaValutaIndisk rupie
SpecielltSpecielltVisum krävs till Indien. Cirka en månad före avresa skickas information om visumrutiner. Under resan är det nödvändigt med promenadvana. Stadsvandringarna i Shimla och McLeod Ganj är branta på sina ställen. Vädret skiljer sig stort från natt till dag på vissa platser, så mössa, underställ och vantar är bra att packa ned. Övriga packningstips: ingångna skor, badkläder, solkräm, handsprit, reseapotek. På avresan 16/11 bor vi på Park Plaza i Chandigarh och Crystal Sarovar i Agra.