De sju nya underverk

Besök något av de sju nya underverken!

Nu kan du besöka alla sju nya underverk med Rolfs Flyg & Buss. Ta en titt inuti Taj Mahal i Indien, bli hänförd av utsikten från Machu Picchu i Peru eller utforska den historiska staden Chichén Itzá i Mexiko. Du hittar även utflykter till Colosseum i Italien, Kristusstatyn i Brasilien, Petra i Jordanien samt Kinesiska muren bland våra resor!

Rom Sorrento Capri

I hjärtat av Italien

Denna resa erbjuder en kombination av storstadspuls och naturskönt landskap. I den eviga staden Rom, byggd på sju kullar, finns ett fantastiskt utbud av historia, kultur och shopping. Sorrentohalvön är vackert belägen ovanför Neapelbukten. Härifrån gör vi utflykter till Capri och Amalfikusten.
24 avgångar
8 dagar
4.4
fr. 12 950:-

Rom Sorrento Capri

I hjärtat av Italien

Rom

Storstadsmetropol fylld av kultur och historia

Den eviga staden Rom har under årtusenden formats till vad den är idag. Om detta vittnar många storslagna monument från olika epoker. Antika byggnader, medeltida gränder, renässanspalats och barockfontäner - detta och mycket mer finner vi i en av världens mest fascinerande städer.
24 avgångar
5 dagar
4.3
fr. 7 275:-

Rom

Storstadsmetropol fylld av kultur och historia

Argentina Brasilien

Buenos Aires, Iguazúfallen och Rio de Janeiro

Vår rundresa inleds i Argentinas livliga huvudstad Buenos Aires, belägen vid floden Rio de la Plata. Vi fortsätter sedan till Iguaçufallen, ett av världens mäktigaste vattenfall som ligger i gränslandet mellan Argentina, Brasilien och Paraguay. Vi avrundar vår resa i Rio de Janeiro där vi besöker sevärdheter som Sockertoppen, Copacabana och Kristusstatyn på berget Corcovado.
2 avgångar
13 dagar
4.3
fr. 31 975:-

Argentina Brasilien

Buenos Aires, Iguazúfallen och Rio de Janeiro

Peru

Inkaland och kondorer

En fascinerande rundresa i inkakulturens spår, med vackra vyer, historia och kultur. Vi åker högt upp i Anderna, till inkahuvudstaden Cusco, marknadsbyn Pisac och världsberömda Machu Picchu. Vi upplever även den mytomspunna Titicacasjön och den djupa Colcadalen, en av få platser där man fortfarande kan se vilda kondorer.
8 avgångar
14 dagar
4.6
fr. 31 475:-

Peru

Inkaland och kondorer

Jordanien

Petra, Döda havet och Wadi Rum-öknen

Det mångfacetterade landet Jordanien har en lång och rik historia som vi får uppleva under vår rundresa. Vi besöker bland annat huvudstaden Amman, den romerska staden Jerash med imponerande antika ruiner, den magiskt vackra klippstaden Petra, Wadi Rum-öknen och Döda havet.
7 avgångar
9 dagar
4.6
fr. 17 475:-

Jordanien

Petra, Döda havet och Wadi Rum-öknen