Inga fler avgångar i år

tid

03.30 Ulricehamn, 04.00 Borås, 05.00 Göteborg, 05.50 Varberg, 06.10 Falkenberg, 06.40 Halmstad och ytterligare ett tiotal orter i södra Sverige.

Dag 1. Hemorten - Södra Tyskland
Vi åker genom södra Sverige och Danmark. Därefter tar vi färjan Rödby–Puttgarden. Färjeöverfarten tar 45 minuter och det finns möjlighet att äta ombord. I Tyskland fortsätter vi till Weinheim och vårt övernattningshotell som vi beräknas nå runt 22.00.

Dag 2. Södra Tyskland - Lloret De Mar
Efter tidig frukost fortsätter vi vår resa söderut. Vi åker via Frankrike till Spanien. Cirka 22.00 kommer vi till Lloret De Mar och Aqua Hotel Bertran, som vi bor på de kommande fjorton nätterna. Hotellet ligger i centrum, har egen pool och ligger cirka 500 meter från stranden. Vi får sen middag vid ankomsten.

Dag 3-15. Lloret De Mar
Framför oss har vi nu härliga dagar där vi kan njuta av allt som denna vackra del av Spanien har att erbjuda. Under vår vistelse i Lloret De Mar har vi helpension bestående av frukost, lunch och middag varje dag. Tisdagar är marknadsdag i Lloret. Här finner du allt tänkbart och priserna är för det mesta lägre än i butikerna. Skulle du vilja byta stranden mot upplevelser någon dag så erbjuds nedanstående utflykter. Utflykterna är gratis, men inträden och kostnader för båt och lokaltrafik tillkommer.

Santa Clotilde, halvdag

Under vår utflykt kommer vi att besöka trädgården Santa Clotilde sydväst om Lloret De Mar. Parken är belägen på en underbar plats med bedårande utsikt över Medelhavet.

Båttur till Tossa de Mar, heldag

Idag väntar en båttur till charmiga Tossa de Mar. Väl framme finns det möjlighet att sola och bada för de som önskar. Den största sevärdheten är gamla stan, Vila Vella från 1100-talet, som ligger på en egen kulle. Bland stadens gränder finns många butiker och bodegor, som gärna vill ha vår uppmärksamhet. Återresan sker med lokalbuss.

Barcelona, heldag

Barcelona, en av de största städerna i Spanien, har mycket att erbjuda oss besökare. Sevärdheterna är många och bjuder på en mångfald utan dess like. Till exempel den vackra arkitekturen på den magnifika katedralen La Sagrada Familia. Vi ser det mesta av det bästa som Kataloniens huvudstad har att erbjuda. Efter rundturen blir det tid för egna strövtåg. Utflykten ingår i resan.

Dag 16. Lloret De Mar - Södra Tyskland
Hemresan startar på morgonen. Vi reser norrut och stannar för övernattning i området kring Weinheim.

Dag 17. Södra Tyskland - Hemorten
Frukost och tidig avresa till Puttgarden. Vi beräknar nå Göteborg cirka 23.30.

Ingår: 16 övernattningar i dubbelrum · 16 frukostar · 14 luncher · 14 middagar · utflykt till Barcelona
Tillägg: Enkelrum 2.125:-, extra utflykter
Resevaluta: Euro
Speciellt: Resan går i snabbare tempo med två chaufförer och utan reseledare.

21 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.3 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Lloret de Mar

Lloret de Mar

Tossa de Mar

Barcelona

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se