Costa del Azahar

Med Valencia, Peñiscola, Vilafamés och Alicante

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Costa del Azahar, eller "Apelsinblomningskusten", är belägen på Spaniens östra sida mot Medelhavet. På den här resan besöker vi några av denna vackra kustremsas smultronställen. Vi börjar med att utforska Valencia och njuter sedan av åtta dagar i den pittoreska badorten Peñíscola. Härifrån gör vi flera trevliga utflykter, till exempel till en ostronfarm och ett olivkooperativ.

4.3 /5

full star
full star
full star
full star
empty star
29 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.3 av 5
Alander
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Trevlig resa, fantastisk reseledare, bra fördelning fritid - utflykter. 24 dagars upplevelser på 12 dagar.
Anonym
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Bäst på hela resan var vår fantastiska reseledare Charlotte,hon kunde verkligen allt om Spanien,mycket omtänksam o ordnade allt till det bästa för oss alla. Skulle önskat att vi hade haft en natt till i Valencia samt Alicante eller varför inte storstadsresor till båda städerna, nu när vi fått nosa på allt vackert som dom hade att erbjuda.
IngårIngårFlyg t/r · transfers · 11 övernattningar i dubbelrum · 11 frukostar · 2 luncher · 11 middagar · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 2 295:-
ValutaValutaEuro
SpecielltSpecielltPå avresan 23/4 flyger vi till och från Valencia istället för Alicante. Istället för en natt i Alicante bor vi på hotell Sercotel Acteón i Valencia de tre första nätterna och har en extra dag i Valencia som fri för egna strövtåg. I övrigt är programmets innehåll oförändrat.