Dag 1. Hemorten – Mallorca
Vi flyger till Palma de Mallorca under lunchtid. Väl framme sätter vi oss på vår buss som tar oss till underbara Iberostar Jardin del Sol. Frukost och middag ingår varje dag på hotellet.

Dag 2–7. Mallorca

Nu har vi en hel vecka med golf och avslappning framför oss. Vi har förbokat fem dagar med golf på olika banor i området. Självklart går det att på de fria dagarna boka upp fler tider om så skulle önskas. Då gör man det direkt hos banan man vill spela på i god tid.

Vårt förbokade spelschema ser ut som följer:

21/10 Santa Ponsa 1

Denna golfbana är både lång och bred med många oliv-, pinje- och mandelträd. Med sina välplacerade vattenhinder och bunkrar bjuder banan på både utmanande och spännande golf för alla speltyper. Hål 10 är ett av Europas längsta med hela 590 meter från vit tee. Santa Ponsa 1 är en av Mallorcas viktigaste banor och har varit värd för många nationella och internationella tävlingar. Par 72.

22/10 Golf Park Puntiró

En mycket trevlig och välskött 18 håls parkbana strax öster om Palma. Puntiró är designad av Jack Nicklaus och inbjuder till varierande och stundtals utmanande golf. Den passar alla nivåer men har en del svåra partier med djupa bunkrar. Breda och öppna fairways leder fram till relativt krävande greener. Par 71.

23/10 Real Golf Bendinat

Idag spelar vi på den magnifika banan Real Golf Bendinat, belägen strax väster om Palma i en stor trädbevuxen dal. Den böljande terrängen bjuder på rolig och utmanande golf för spelare på alla nivåer. Par 72.

25/10 Santa Ponsa 1
Denna dag får vi chansen att förbättra resultatet på fina Santa Ponsa. 

26/10 Golf Son Vida
Veckans sista golfrunda spelas på en av öns vackraste banor, Son Vida. Den trädkantade banan ligger bara några kilometer väster om Palma och härifrån har man en underbar utsikt över Sierra de Tramontana och Palmabukten. Par 71.

Dag 8. Mallorca – Hemorten
Efter en utmärkt frukost är det dags att checka ut och åka mot flygplatsen för att påbörja vår hemresa. Vi beräknas nå vår hemort under eftermiddagen.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · 5 rundor golf · transfer till hotellet och till de förbokade golfbanorna
Tillägg: Enkelrum från 1 575 :- · extra bagage golfbag 500 kr :-
Resevaluta: Euro
Speciellt: Starttider meddelas inför resan.

Andra liknande resor:

Mallorca

Mallorca vandring

Mallorca

Mallorca

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se