Toscana opera

Med Puccinis Turandot

Vi har för tillfället inga öppna avgångar på denna resa.

Följ med till vackra Toscana och upplev Puccinis mästerverk Turandot på utomhusteatern i Torre del Lago. Vi bor fem nätter i kurorten Montecatini Terme och besöker Puccinis födelsestad Lucca och Pisa med det berömda lutande tornet. Vi får dessutom en introduktion till det italienska köket.

utöka

4.8 /5

full star
full star
full star
full star
half star
13 personer ger den här resan helhetsomdömet 4.8 av 5
Lundgren L
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Detta är den bästa organiserade resa jag har varit med på och det helt och hållet tack vare reseledaren Marie. Jag har rest mycket och träffat många reseledare, (och själv jobbat som sådan,) men ingen av dem kan mäta sig med henne. Ingen kommer heller att kunna det. (Ja, självklart var resans innehåll en stor del av behållningen också.) Marie är otroligt kunnig, hon kan verkligen sitt Italien, och lämnar inte en enda detalj åt slumpen. Dessutom är hon vänlig, korrekt i sitt umgänge med resenärerna och personlig utan att vara privat, vilket i sig är en konst. Bättre än så här kan ingen bli. Jag ser fram emot att ni ordnar en resa, med Marie som "capo gruppo" förstås, till Neapel. Vi är många som har läst Elena Ferrantes Neapelkvartett och gärna vill vandra i huvudpersonernas "fotspår". Det finns ju en hel del intressanta utflykter från Neapel, så - Vad väntar ni på?
Granath B
full star
full star
full star
full star
full star
5 / 5
Marie är en fantastisk reseledare, som på alla sätt gjorde resan till en positiv upplevelse. Hon fixade allt!
IngårIngårFlyg t/r · 5 övernattningar i dubbelrum · 5 frukostar · en lunch · 4 middagar · operabiljett kategori 2 till Turandot · utflykter enligt program · reseledare
TilläggTilläggEnkelrum från 695:-
ValutaValutaEuro