Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Salou
Vi flyger till Barcelona. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi åker direkt till Salou där vi checkar in på Hotel Best Maritim.

Dag 2-7. Salou
Med sina gyllene stränder och strandpromenad är Salou en av Costa Doradas mest populära badorter. Vårt hotell ligger precis på stranden cirka 2 kilometer söder om Salou och 5 kilometer norr om Cambrils. Hotellet är nyligen renoverat och har pool och spaavdelning. Under vår vistelse gör vi intressanta utflykter och vår reseledare reseledare kommer gärna med fler tips på saker att se och göra.

Vi erbjuder följande utflykter under din vistelse i Tossa de Mar:

Heldagsutflykt Barcelona

Kataloniens huvudstad Barcelona har mycket att erbjuda sina besökare. Här blandas gammalt och nytt: medeltida gränder i det äldsta kvarteret Barri Gòtic och den magnifika katedralen La Sagrada Familias vackra arkitektur i jugendstil. Under vår tur ser vi några av stadens främsta sevärdheter. Efter rundturen blir det tid för egna strövtåg. Utflykten kostar 395:- och måste förbokas innan avresa.

Heldagsutflykt till klostret Monserrat med besök på Freixenet

Dagens utflykt kan vara en av de mest romantiska utflykterna man kan göra i Katalonien. Vi beger oss till vinproducenten Freixenet där vi utforskar deras källare som byggdes redan 1922 och provar viner. Besöker Sitges som är en av de vackraste byarna på den katalanska kusten och avslutar dagen med ett besök på magiska Monserrat. Efter en kort tågresa upp till klostret får vi en fantastisk utsikt över landskapet. Efter tid på egen hand där vi utforskat området beger vi oss tillbaka till vårt hotell. Utflykten kostar 795:- och måste förbokas innan avresa. 

Halvdagsutflykt till Tarragona

Idag väntar en stadsrundtur i Tarragona med lokalguide. År 122 före Kristus anländer kejsaren Adriano till Tarraco (Tarragona) för att besöka en av de mest fantastiska städer i sitt imperium. Vi vandrar med vår guide genom Provincial Forum, Praetorian Tower och Circus till Tarragona Amphitheatre som färdigställdes under hans regeringstid. Utflykten kostar 395:- och måste förbokas innan avresa.

Dag 8. Salou – Hemorten
Tidig morgon och avresa till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort vid lunchtid.

Ingår: Flyg t/r · 7 övernattningar i dubbelrum · 7 frukostar · 7 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 095:- · utflykter
Resevaluta: Euro
Speciellt: På resor med sen ankomst utgår middagen första kvällen.
Andra liknande resor:

Barcelona

Barcelona

Spanska vinvägar

Vandring Costa Brava

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se