Inga fler avgångar i år

Dag 1. Hemorten – Sitges
Vi flyger till Barcelona på morgonen. Vår reseledare tar oss till vår buss och vi har sedan mindre än tre mils körning till Sitges. Vi inkvarterar oss på utmärkta Hotel Ibersol Antemare Spa som ligger cirka 100 meter från en av Sitges nio stränder. Hotellet har egen utomhuspool och relaxavdelning. På kvällen samlas vi för en gemensam middag.

Dag 2. Sitges
Efter frukost bekantar vi oss med Sitges genom en promenad tillsammans med vår reseledare. Sitges som ligger cirka fyra mil sydväst om Barcelona är bland annat känt för sina stränder, sitt nöjesliv och sin internationella filmfestival. Vi promenerar tillsammans i cirka två timmar och besöker bland annat gamla stan. Eftermiddagen är fri för egna aktiviteter. Middag på kvällen.

Dag 3. Heldagsutflykt Barcelona
Efter frukost gör vi en heldagsutflykt till Barcelona. Staden är känd för sin spännande blandning av gammalt och nytt. Detta har inte minst Antoni Gaudí och hans konstnärskollegor inom den katalanska modernismen bidragit till. Under förmiddagen gör vi en rundtur med buss och ser bland annat kyrkan La Sagrada Familia och andra byggnader i denna jugendstil. Den äldsta stadsdelen Barri Gótic och boulevarden La Rambla besöker vi till fots. Under eftermiddagen får vi några timmars fritid innan vi återvänder till Sitges och vårt hotell. Middag på kvällen.

Dag 4. Halvdagsutflykt vingården Parés Baltà
Vi reser till Pacs del Penedès för ett besök på vingården Parés Baltà. Sedan slutet av 1700-talet har vinrankorna frodats på gården, som idag drivs av familjen Cusiné.  Vi gör en rundtur på den mysiga gården och får möjlighet att smaka på några av vinerna. Utflykten kostar 145:- och föranmäls inför resan. Middag på kvällen.

Dag 5. Sitges – Hemorten
Tidig morgon och avresa till flygplatsen. Vi beräknas nå vår hemort vid lunchtid.

Ingår: Flyg t/r · 4 övernattningar i dubbelrum · 4 frukostar · 4 middagar · utflykter enligt program · reseledare
Tillägg: Enkelrum 1 095:- · utflykt Parés Baltà
Resevaluta: Euro

208 personer ger den här resan
helhetsomdömet 4.5 av 5
Läs omdömen här

stjärna stjärna stjärna stjärna stjärnaAndra liknande resor:

Barcelona

Barcelona

Vandring Costa Brava

Lloret de Mar

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se