Exotiska Östern

Exotiska Östern

Våra mest exotiska resor går österut. Vad sägs om bland annat Indien, Kina, Malaysia, Dubai eller Japan nu till vintern?

Borneo

Inklusive Kuala Lumpur och Singapore

Följ med oss och upptäck fantastiska Sydostasien. Vi besöker den mångkulturella malaysiska huvudstaden Kuala Lumpur där Petronas Twin Towers har blivit stadens självklara landmärke. Borneos vackra natur med regnskogar och höglandskap överträffar sedan många av våra förväntningar. Ön bjuder på ett synnerligen rikt djurliv i regnskogarna och tack vare omsorgsfullt anordnade djurreservat och nationalparker kan vi träffa på orangutanger, näsapor, näshornsfåglar och många andra spännande djur på nära håll. Resan avslutas med vistelse i Singapore.
1 avgång
13 dagar
4.4
fr. 30 975:-

Borneo

Inklusive Kuala Lumpur och Singapore

Dubai

Med Burj Khalifa och ökensafari

Dubai är det näst största av sju emirat som utgör Förenade Arabemiraten. Under några dagar upplever vi allt från världens högsta skyskrapa till de gamla guld- och kryddmarknaderna. Med sol, bad, golf och shopping är detta ett lockande resmål under de kalla svenska vintermånaderna. Följ med på en resa till det annorlunda och fascinerande Dubai.
3 avgångar
8 dagar
4.6
fr. 13 975:-

Dubai

Med Burj Khalifa och ökensafari

Vietnam

Mekongdeltat och sagolika sandstränder

Vietnam är ett land med storslagen natur och kulturell mångfald. Här finns allt från grönskande djungel och vidsträckta risfält till milslånga sandstränder. Under resan upplever vi Ho Chi Minh-staden med sina religiösa tempel, livliga marknader och historiska palats. Vi utforskar även det mäktiga Mekongdeltat och avslutar resan med fem nätter på en lyxig resort i badorten Mui Ne.
2 avgångar
12 dagar
4.8
fr. 20 975:-

Vietnam

Mekongdeltat och sagolika sandstränder

Japan

med Tokyo, Mount Fuji, Kyoto och Osaka

En resa till Japan är en minnesvärd och häpnadsväckande upplevelse. Landet har en urgammal kultur som i allra högsta grad lever kvar än idag trots den snabba utvecklingen till ett ultramodernt och högteknologiskt samhälle. På denna rundresa ser vi både det antika och det moderna. Vi besöker bland annat Tokyo, Kyoto, Osaka och gör flera intressanta utflykter.
6 avgångar
9 - 10 dagar
4.1
fr. 27 675:-

Japan

med Tokyo, Mount Fuji, Kyoto och Osaka

Arabemiraten runt

Med Al Ain och Schejk Zayed-moskén

Under denna resa besöker vi fyra av de totalt sju Förenade Arabemiraten och upplever allt från världens högsta byggnad till de gamla guld- och kryddmarknaderna. I huvudstaden Abu Dhabi får vi uppleva det praktfulla presidentpalatset Quasr Al Watan och i Ajman får vi njuta av en heldag med sol och bad. Med besöken i Sharja och staden Al Ain, får vi under denna rundresa även en övergripande inblick i det unga landet.
1 avgång
10 dagar
4.4
fr. 22 475:-

Arabemiraten runt

Med Al Ain och Schejk Zayed-moskén