Kundrecensioner

4.67 genomsnitt baserat på 363 recensioner.


5
261
4
89
3
10
2
2
1
1


Anonym - deltagare på resan 2020-02-10

Fantastisk resa med en helt suverän guide.

Robertsson M - deltagare på resan 2020-02-10

Gunilla är en fantastisk guide - kunnig, påläst, inspirerande och mycket sympatisk!

Tore U - deltagare på resan 2019-11-11

Mycket bra resa, Indien har allt! Gunilla är en fantastisk reseledare och anledningen till att vi valde resan denna gång, har rest med henne tidigare och blev inte besvikna denna gången heller. Gunilla har en sjö av kunskap att ösa ur, har humor och är mycket lyhörd och hon förmedlar sin kärlek till Indien på ett mycket bra och positivt sätt. Övrig personal, vår fantastiska chaufför, assistenten och lokale guiden bidrog också till till högsta betyg. Tack alla sköna reskamrater för en fantastisk resa!

Monica - deltagare på resan 2019-11-11

Förväntade kanske en gladare mer underhållande Bollywood show. För övrigt fantastiska utflykter o en super kunnig reseledare. Indisk guide och busspersonal strålande!

Karlsson K - deltagare på resan 2019-11-11

Gunilla är världens bästa reseledare. Tack för sista dagen i Delhi, oförglömlig.

Maire Pitkänen - deltagare på resan 2019-11-04

Anonym - deltagare på resan 2019-11-04

Margareta var väldigt omtänksam och kunnig. Det var väldigt intressant att lyssna på henne, mycket beroende på att hon hade bott i Indien och även arbetat som lärare i syd Indien. Indiska reseguiden var omtänksam och hjälpsam.

Lundgren C - deltagare på resan 2019-11-04

Den absolut bästa reseledaren jag åkt med är Margareta Forshamn. Hon är helt outstanding, trevlig, mycket kunnig, informativ, påläst. Hon är en pärla, hon kan Indien.

Andersson G - deltagare på resan 2019-11-04

Mycket intressant och givande resa, tack vare vår guide Eta som var mycket kunnig och engagerad.

Pitkänen M - deltagare på resan 2019-11-04

Prisvärd resa med mäktigt program, flera sevärdheter och upplevelser varje dag. Busschauffören körde tryggt och bussen var bekväm. Det var bra att vi fick vattenflaskor i bussen under resan. Reseledaren, Margareta Forsman, gav oss mycket bra information om Indien. Hon var informativ och hade fantastiska kunskaper om landets kultur, historia och olika religioner. Alla våra hotell hade bra standard, rymliga rum, bekväma sängar och det serverades god indisk mat på restaurangerna, mestadels vegetariska rätter. Jag gillade speciellt mycket om utflykterna till forten där reseledaren berättade om dess historia och människor som hade levt där. Extra utflykten, matlagningskurs/lunch var också trevlig. Vår indisk guide var trevlig och omtänksam, han såg också till att vi inte gick vilse i folkmassan. Resan var väl organiserad som det verkar vara med Rolfs flyg & Buss. Reseledarens professionalitet och kompetens har självklart en stor betydelse. Vi var 21 personer, jag var den enda ensamma resenären i gruppen. Ett plus för att vi flög med Finnair, kort flygväg och fräscht plan. Jag kan varmt rekommendera denna resa till alla som är intresserade av Indien. Tack för en lyckad resa!

Porsbratt L - deltagare på resan 2019-11-04

Vi har haft en fantastisk resa. Margareta Forshamn är den bästa guide vi haft under alla våra resor. Margareta är mycket kunnig och duktig på att förmedla all sin kunskap. Vi har lärt oss mycket om Indien. Tack Margareta! Med vänlig hälsning Lynn och Thomas Porsbratt

Sjöstrand - deltagare på resan 2019-10-28

Tycker att hela konceptet på resan var väldigt bra. Mycket kompetent reseledare.Hade en otrolig kunskap och var dessutom väldigt rolig emellanåt. Skapade en trevlig stämning i gruppen.

Anonym - deltagare på resan 2019-03-18

Ett toppenarrangemang med en mycket skicklig reseledare, Margareta Forshamn. Hon har en ocean av erfarenheter och kunskaper att ösa ur, och hon gör det på ett skickligt och intressant sätt. På grund av henne kommer jag att rekommendera denna tripp till mina vänner. Men logistiken var jättebra, bussen i toppskick, vår sikhiska chaufför mycket skicklig och de indiska guiderna trevliga. Uppskattar mycket att serveras vatten hela tiden och att slippa att själv betala dricks och avgifter på hotell, restauranger och toaletter.

Bergman A - deltagare på resan 2019-03-18

Eta Forsman en fantastisk reseledare. Duktig och trevlig indisk guide. Mycket bra upplagd resa, där det även fanns möjlighet till egentid.

Frey C - deltagare på resan 2019-03-18

Detta var en resa som jag klart kan rekommendera mycket kunnig och engagerad reseledare i Margareta (ETA) som hade en fantastisk kunskap om resmålet och var noggrann. Chauffören var en klippa lugn o sansad som tog oss igenom ett gytter av fordon i den enormt täta trafiken. Mycket trevliga deltagare i gruppen o då menar jag alla som jag mycket väl skulle kunna tänka mig att resa tillsammans med igen. Sammantaget TOPPEN

Westeson E - deltagare på resan 2019-03-11

Vi blev en härlig grupp och det hade varit trevligt med en avslutningsmiddag. Riktigt bra med Indiens historia / nutid, kontrasterna mellan rik / fattig. Fick veta mycket om livet i Indien. Perfekt med lugnet i Ranthambore i mitten av resan.

Rönnstrand - deltagare på resan 2019-03-11

Vi är mycket nöjda. Den lokale guiden var lite tillbakadragen. Den lokale guiden i Sydafrika tog mer plats och var mer engagerad. Gunilla var kunnig både vad gäller historia, traditioner och dagligt liv i Indien. Hon var engagerad och ville hela tiden vårt bästa.

Anonym - deltagare på resan 2019-03-11

Varit trevligt med gemensam middag sista kvällen. Gunilla var toppen!

Anne - deltagare på resan 2019-03-11

Att göra denna resa var det bästa beslut jag fattat. Resan innehöll så mycket aktiviteter, sevärdheter och jag är så nöjd. Ett stort plus till vår reseledare Gunilla, som tog hand om oss och med så mycket kunskap om Indien och dess kultur. Tack igen för ett fantastiskt äventyr - jag kommer igen!

Flemme T - deltagare på resan 2019-02-18

Mycket färgstark och kunnig inhemsk guide och hjälpsam och trevlig reseledare.

Rreau Å - deltagare på resan 2019-02-11

Det var väldigt roligt med bussresan - som pga av strejk, gick genom byar och odlingslandskap. Det gjorde inget att det tog lite längre tid än vad som tänkt. Spridningen på utflykter var väldigt bra och att Gunilla tålmodigt för och efter pratade om sevärdheterna och dess historia.

Louise - deltagare på resan 2019-02-11

Vi hade en mycket bra reseledare i Gunilla som ordnade och donade och gjorde det där lilla extra som verkligen var till hjälp. Mr Singh var en mycket bra busschaufför. Resans höjdpunkt för mig var Fatehpur Sikri och safariturerna. Forten var också oerhört vackra. Hotellen var bra.

Anonym - deltagare på resan 2019-02-11

En mkt trevlig resa och lärorik. Vår reseledare Gunilla var helt fantastisk med sitt kunnande och engagemang Trevlig, glad Resledare och vilka kunskaper som hon delade med sig på ett bra sätt. Gunilla var spontan och inga sura miner en enda gång. Indien är inte ett land där det går på räls på vägarna och hon vägledde oss enkelt när det behövdes. Hon ställde upp i alla läge för att göra det bra och trevligt för oss. Gunilla var mkt personlig och spontan när det behövdes. Det är en extra krydda när resledaren är kunnig och kan sitt land vi reser i och det kunde Gunilla. Jag kommer att rekommendera Gyllene Triangeln till mina vänner med Gunilla som Resledare..

Schwarz M - deltagare på resan 2019-02-11

Gunilla mkt bra. Onödigt hög klass på hotellen i Agra o Delhi Strejk o alt väg Agra-Delhi på mindre vägar på landsbygden tog längre tid, men gav mervärde!

Lindkvist H - deltagare på resan 2019-02-11

Mycket givande resa. Tack till guide Gunilla som gjorde Indien begripligt och väckte mitt intresse för detta land.

Hallgren J - deltagare på resan 2019-02-11

Resan var jättebra och intressant. Kanske något tufft program på 8 dagar. Svårt att ange vad som ska tas bort. Jag är mycket nöjd!

Emilsson - deltagare på resan 2019-01-21

Var så mysigt på Jungel Vilas så man kunde haft en extra vilodag vid poolen. Fantastisk resa, med högt tempo.

Andersson A - deltagare på resan 2018-11-16

En fantastisk resa. Ett äventyr i Indien vi aldrig kommer att glömma. Mycket tack vare vår excellenta resledare Gunilla. Utstrålar kompetens och trygghet med en stor portion humor. Hotellen var överlag fina. Samtliga sängar supersköna. Kanske man anade att maten var av mer ”budget” standard på Jungle Vilas och The Fern, men ändå väldigt gott. Tycker om smakrik mat och Det fick man i alla sammanhang. Ett stänk av Indien på riktigt. Utflykterna var bra, kanske man blev lite trött ibland. Men skulle inte välja bort något direkt. Det var en brygga ut i den indiska atmosfären. Inte helt lätt ta sig ut på egna strövtåg kring hotellen, vilket kanske mest berodde på det indiska intensiva vardagslivet. Exotiskt med alla kor, tuk-tuk:s och människor. Fantastiskt.

Svensson - deltagare på resan 2018-11-16

All personal var bra, den indiska guiden mycket sympatisk och Gunilla var helt out standing. Gunilla var fantastiskt kunnig och dessutom rolig och trevlig.

Bärring A - deltagare på resan 2018-11-16

Moder Teresas barnhem som extra utflykt var inte bara rörande och engagerande utan helt fantastisk. Stort tack till vår duktiga reseledare som snabbt ordnade detta besök! Uppskattat av oss alla.

Anonym - deltagare på resan 2018-11-04

En fantastiskt fin resa med många upplevelser och en utmärkt kunnig och trevlig guide!

Strömberg A - deltagare på resan 2018-11-04

I det stora hela en fantastisk resa med en charmig assistent och en mysig busschaufför som punktligt alltid fanns när de skulle. Gunilla och Majpal kompletterade varandra på ett bra sätt. Uppskattade Gunillas sätt att på ett enkelt genuint humoristiskt sätt förmedla Indiens kultur och historia. Hur Gunilla nyanserade bilden av Indien med kärlek och skarphet och kopplade hela tiden den Indiska kulturen till den svenska på ett suveränt balanserat sätt. Fick oss resenärer att lyfta blicken och undvika ett dömande förhållningssätt till den Indiska kulturen i förhållande till vår svenska kultur.

Svensson A - deltagare på resan 2018-11-04

Jag vill tacka Rolfs för en fantastik resa. Vill tacka Gunilla, Indiske guiden och chauffören för att de gjorde denna resa till en helt underbar resa. Allt bara flöt på med dessa underbara människor. Har fått uppleva otroligt mycket på dessa 10 dagar.

Sjöberg M - deltagare på resan 2018-11-04

Fantastiskt kunnig avslappnad och trevlig reseledare. Hon kunde på ett proffsigt och respektfullt sätt hantera resenärernas olika ”variationer”.

Engman S - deltagare på resan 2018-03-08

Det var en suverän resa.. Helt fantastisk upplevelse och reseledare Ann-Sofi var så bra. Skicka gärna en hälsning till henne. Jag hann inte säga tack innan vi skildes...

Anonym - deltagare på resan 2018-03-02

Hela resan var bra. Eloge till Etas djupa kunskaper om Indien. Märktes att hon har bott i landet.

Hedlund S - deltagare på resan 2018-03-02

Ganska mastigt program men bra program, Reseledaren väldigt påläst och duktig.. Mycket bra extra besök på skola.

Anonym - deltagare på resan 2018-03-02

Mycket kunnig och säker reseledare med stor erfarenhet av Indien. Intressant att också höra om hennes uppväxt och arbetsliv i Indien. Duktig busschaufför och trevlig indisk guide. Mycket bra med service av vatten på bussen och på hotellet. Bra också med handsprit nästan varje gång vi gick på bussen. Uppskattade spontanbesöket på en skola! Även besök på Hantverkskooperativ var intressant. Fin trädgård och pool. Trevligt med lunchbesöket hos läkarfamiljen.

Anonym - deltagare på resan 2018-02-23

Mycket nöjda med resan. Genomgående bra hotell och bra mat. Intensivt program med många utflykter och det uppskattade vi.

Larsson C - deltagare på resan 2018-02-23

Vår reseledare Henrik var helt enastående med all sin kunskap om och förståelse för Indien. Vi är mer än nöjda med resan.

Sahlmén T - deltagare på resan 2018-02-13

Mycket intressant och prisvärd resa. Ann-Sofi jättebra guide liksom lokalguiden. Bra hotell och inga sjuka. Det positiva övervägde totalt. Men en kort sammanfattning: Åk!!

WESTER B - deltagare på resan 2018-02-13

Resan var späckad med mycket intressant information från reseledare.

Pleskó M - deltagare på resan 2018-02-13

Ann -Sofi Nilsson är en fantastisk professionell och beläst reseledare ! Hennes översättning av engelskan (Mahipal ?, indisk guide, skall också ha beröm) var perfekt ! Ann -Sofis omsorg om oss resegäster kändes jättefint ! Resan blev en underbar upplevelse !

Allert Y - deltagare på resan 2018-02-02

Fantastisk resa och en enastående duktig och trevlig guide.Välorganiserat och även spontana överaskningar. Den mest fantastiska resa jag har gjort, så många intryck.

Runmarker H - deltagare på resan 2018-02-02

Bästa reseledare! Djupt kunnig, rolig och med mycket intressant att berätta. Kunde inte vara bättre! I tillägg fick vi se tigrar på utflykten till nationalparken Ranthambore! Och Taj Mahal! Och sikhernas palats i Delhi. Fantastisk resa! Den indiska restaurangen var väldigt bra med mysig sitarmusik och fantastisk service.

Anonym - deltagare på resan 2018-02-02

Stort beröm till reseledare. Bra upplägg på resan.

Mörtsell - deltagare på resan 2018-02-02

Jätteduktig och påläst erfaren guide som förgyllde resan och gav många fina minnen trots kraxig hals.

Davidsson L - deltagare på resan 2018-02-02

Gunilla är värd en 4 eftersom hon vann i längden. . Gunilla är suverän på att "simultantolka"!

Lundström L - deltagare på resan 2018-02-02

Mycket duktig reseledare. Kunnig o mycket hjälpsam. Toppen resa!!

Rosengren M - deltagare på resan 2018-01-26

En fantastik resa!

Khitoun O - deltagare på resan 2018-01-26

Det var fantastisk resa, stor tack till vår reseledare Eta! Busschauffören var oerhört duktig.

Järlebratt - deltagare på resan 2018-01-26

Vi uppskattade verkligen att det fanns en säker buss att tillgå. Det gör att även äldre personer vågar följa med på långresor. Vi kan nu rekommendera Rolfs Flyg och Buss till flera. Vi har flera tidigare långresor resor att jämföra med. Denna resa blev mer fantastisk, intressant och lärorik tack vare en oerhört kunnig och trevlig reseledare.! Absolut hela gruppens uppfattning. STORT TACK.

Anonym - deltagare på resan 2018-01-26

Eta var en fantastisk guide och den informationen hon gav under resan var mycket intressant och relevant. Eta utgjorde en väldigt stor del till att vi tyckte att resan var helt fantastisk.

Jönsson - deltagare på resan 2018-01-26

Stort Tack! Eta Forshamn för en fantastisk bra guidning. Kunnig och väldigt intressant. Vi har rest mycket och ETA är en av de bästa vi upplevt.

Irene L - deltagare på resan 2018-01-26

Mycket kompetent och trevlig reseledare Eta Forsham, som på sitt personliga sätt gav oss värdefull information om Indien och dess befolkning. Vi är otroligt nöjda med resan!

Fuglerud A - deltagare på resan 2018-01-26

Fantastisk, kunnig och hjälpsam reseledare Bra service vid av/på-stigning i Buss samt vattenservice under hela resan. Allt välplanerat!

Anonym - deltagare på resan 2018-01-26

Vi har upplevt en fantastisk resa och lärt oss mycket om Indien tack vare vår kunniga och trevliga guide Eta Forshamn! Busschauffören och hans assistent gjorde resan trygg och säker. Den indiske guiden Love utgjorde ett bra komplement. Gruppen och Eta hade väldigt trevligt tillsammans!

Anonym - deltagare på resan 2017-11-17

En fantastisk resa med en toppen guide Gunilla! Mycket prisvärd och väl genomtänkt. Trevlig grupp med goa glada människor.

Anonym - deltagare på resan 2017-11-03

Bra om det skrivs in att Euro är bra att ta med sig . Gunilla är en fantastisk reseledare .

Höglund - deltagare på resan 2017-03-13

Bra kombination av utflykter, trevligt upplägg och väl avvägd mängd. En prisvärd resa! Extra uppskattat var att det fanns vattenflaskor i bussen.

Maudh Hjelmroth - deltagare på resan 2017-03-13

Fantastisk reseledare med en outsinlig kunskap om Indien i dåtid och nutid. Alltid ett gott skratt och ett leende i alla situationer. Tog verkligen väl hand om oss alla. Alla tre medhjälparna i bussen bidrog också till en fantastisk resa.

Marina - deltagare på resan 2017-02-26

Programmet och alla utflykter var jätteintressanta och väldigt bra planerade, tidsmässigt och innehållsmässigt. Personalen är hjälpsamma och kunniga vilket gör det lätt att känna oss trygga. Lagom mycket tid för vila och egna aktiviteter.

Anonym - deltagare på resan 2017-02-26

Reseledaren Gunilla Swenson är fantastiskt kunnig!

Anonym - deltagare på resan 2017-02-26

En resa som har allt man kan begära med en påläst och kunnig reseledare. Ps. Vi fick verkligen se en tiger på väldigt nära håll. Kan varmt rekommenderas.

Andersson E - deltagare på resan 2017-02-26

En fantastisk resa! Så mycket att uppleva. Reseledaren Gunilla Svensson var så trevlig, fylld av kunskap som hon delgav oss på ett förträffligt sätt. Detta var första upplevelsen med Rolfs Flyg & Buss och detta gav mersmak.

Laesson C - deltagare på resan 2017-02-12

Fantastisk resa. Bra timing. Alltid bra framförhållning. Trevlig grupp. Någon klagade på dricks till våra indiska guider mm. Gunilla förklarade bra hur man tänkt och även att det var helt frivilligt. Jag hoppas de flesta följde hennes rekommendation om nivån. Det ingår i kulturen att ge dricks.

Anonym - deltagare på resan 2017-02-12

Gunilla Swensson ligger klart högst på vår topplista. Hon är juvelen i kronan! Hon är kunnig inom många områden (socialt liv, historia, religion), och påläst. Hon är enastående på att hålla en positiv anda i gruppen och har förmåga att möta alla slags situationer på ett proffsigt sätt. Dessutom är hon en behaglig person med fingertoppskänsla och humor. Ja, hon stod för 70 procent av resans behållning.

Gudmundsson K - deltagare på resan 2017-02-12

Fantastisk resa! Guiden får toppbetyg! Så otroligt kunnig och intressant att lyssna på!

Anonym - deltagare på resan 2017-02-12

Mycket trevlig resa till ett bra pris! Mycket kunnig reseledare!

Monica Bölin - deltagare på resan 2017-02-12

Gunilla var fantastisk som guide!

Anonym - deltagare på resan 2017-01-30

En toppenresa med Eta Forshamn som en otroligt kunnig och humoristisk reseledare. Väl arrangerade utflykter och en fantastisk busschaufför!

Anonym - deltagare på resan 2017-01-30

Eta är en fantastisk guide. Full koll hela tiden. Kunde förmedla sin stora kunskap på ett mycket bra sätt. Jätteduktig busschaufför!

Munter G - deltagare på resan 2017-01-30

En välorganiserad, perfekt resa. Reseledare Eta Forshamn får allra bästa betyg! Indiske guiden får också mycket bra betyg.

Alexandersson - deltagare på resan 2017-01-30

Imponerad av busschauffören som klarade av den kaotiska trafiken så galant. Bra service i bussen med vatten och handsprit. Eta var en trevlig och kunnig guide. Extra inslaget med afternoon tea på Imperial hotell i Delhi var trevligt!

Nilsson A - deltagare på resan 2017-01-22

En fantastiskt bra arrangerad och genomförd resa med toppenbra reseledare. Kan varmt rekommendera denna typ av resa med intressant ioch bra nnehåll som ger mycket!

Nilsson A - deltagare på resan 2017-01-22

En fantastiskt bra arrangerad och genomförd resa med toppenbra reseledare. Kan varmt rekommendera denna typ av resa med intressant ioch bra nnehåll som ger mycket.

landaboure - deltagare på resan 2016-11-27

Gunilla mycket påläst, varm och rolig. Lokalguide Luv också väldigt duktig!

Nilsson H - deltagare på resan 2016-11-27

Gunilla Swenson är överlägset den bästa reseledare jag träffat på, så oerhört kunnig och har förmågan att på ett naturligt sätt och med humor i lättsam samtalston förmedla historiska och kulturella berättelser!

Inger Riisager - deltagare på resan 2016-11-27

Tack för en toppenbra resa@ Svenska färdledare var suverän! Indiska guiden Luv höjde verkligen stämningen med sitt skratt.Vi ska absolut åka med Rolfs igen!

Larsson K - deltagare på resan 2016-10-31

Fantastisk resa. Välplanerad med intensiva, innehållsrika och spännande dagar. Skicklig, duktig och trygg busschaufför, charmig och trevlig lokalguide ! Toppenreseledare! Så prisvärd resa ! Fick så mycket spännande information under resan. Är så nöjd med mina resor med Rolfs Flyg och Buss. Detta var faktiskt 3:e resan i år. Ser redan fram emot nästa resa med Rolfs Flyg & Buss. Vilket fantastiskt utbud av resor som erbjuds ! Rekommenderar verkligen era resor till släkt och vänner.

Nolén I - deltagare på resan 2016-10-31

En väldigt välarrangerad resa. Gunilla och Shailendra var toppenbra guider, kunniga och med glimten i ögat. Chauffören imponerade stort med sitt fantastiska lugn i den kaotiska trafiken och hans assistent servade oss väl. Vi är helnöjda med denna fantastiska resa!

Äckström G - deltagare på resan 2016-10-31

Gunilla var hur bra som helst, 5 solar! Även den lokala Guiden skall ha stort beröm! Otroligt bra organiserat och uppstyrt, helt slut fanns ingen dötid:-) Tack!!

Anonym - deltagare på resan 2016-10-31

En välorganiserad resa. Vår guide Gunilla var mycket duktig på att berätta om historia och seder och bruk. Vår lokala guide var också fantastisk liksom chaufför och assistent. Är mycket nöjd!

Anonym - deltagare på resan 2016-10-31

Jättebra resa o Gunilla var super!

Hellström O - deltagare på resan 2016-10-20

Eta är en fantastisk reseledare som ni ska vara mycket rädd om! En dam med kunskap,humor och skinn på näsan. Det var första gången vi reste med Rolfs resor men inte den sista hoppas vi . En eloge till William på kontoret för hjälp med visa!

Jonsson B - deltagare på resan 2016-03-21

Jättebra! Vi var nöjda med allt, fantastisk bra reseledare, utflykter och fina hotell!

Jansson U - deltagare på resan 2016-03-21

Eta var väldigt påläst och duktig. Dessutom trevlig och lagom auktoritär för att hålla ihop gruppen!

martinsson - deltagare på resan 2016-03-21

Känns bra och tryggt att ha reseledare med från Göteborg. Ett extra plus för Eta. Tack för en underbar resa.

Anonym - deltagare på resan 2016-03-21

Reseledaren var objektiv och att hon bott och levt länge i Indien gav en fin bild av vardagslivet i Indien. Informationen kring sevärdheterna var "lagom" omfattande och bra med två nätter på varje hotell. Hotellen och maten blev bättre och bättre för varje nytt resmål. Trevligt inslag med musikteater med indisk dans. Saknade tid för att besöka en lokal marknad. Annars var resan en positiv upplevelse och jag fick se många fantastiska byggnadsverk. Tempot var väl anpassat under hela resan.

Anonym - deltagare på resan 2016-03-21

Fantastiskt resa. Eta är mycket kunnig och vi lärde oss massor om detta land som är så annorlunda och färgstarkt. Roligt att komma hem med en handknuten matta i Kashmirull efter att ha sett hur de tillverkas.

Jansson A - deltagare på resan 2016-03-21

Säker bussförare, duktiga guider både svensk och indisk!

Anonym - deltagare på resan 2016-03-14

Det var en fantastisk resa med många intryck. Fina hotell och besök på många sevärdheter. Intressanta besök som speglade kulturen i Indien. Gunilla var fantastisk som reseledare. Även den indiska reseledaren och busschauffören var toppen!

Anonym - deltagare på resan 2016-03-14

Samarbetet mellan de fyra i personalen var mycket bra vilket resulterade i mycket hög servicenivå. Gunilla försökte verkligen hitta svar på alla möjliga konstiga frågor hon fick. För det mesta lyckades hon! Som helhet en toppenresa, oerhört innehållsrik och till ett oslagbart pris!

Anonym - deltagare på resan 2016-03-14

Har upplevt Indien på ett nytt sätt genom våran kunniga, duktiga o roliga reseledare!

Maria - deltagare på resan 2016-03-07

Bra om ni infomerar i förväg om eventuella klädkoder i landet. Tex att man som kvinna inte bör ha bara axlar eller visa knäna i Indien.

Göthede G - deltagare på resan 2016-03-07

Vi är väldigt nöjda med hela upplägget och framför allt med vår reseledare, ETA. Vår lokala guide ska också ha en eloge för ett vänligt och engagerat uppträdande. Och inte minst chaufförens assistent. En sådan pärla! Nästa resa blir till Kuba som vi förstås ser fram emot med stor förväntan!

Fredriksson C o H - deltagare på resan 2016-03-07

Mycket kunnig, duktig och trevlig reseledare! Ett stort plus att hon hade tillbringat så många år i Indien och kunde berätta intressanta episoder därifrån.

Viola Håkan Gustavsson - deltagare på resan 2016-01-25

Reseledaren var helt superbra! Hotellen var superbra!

Helena o Leif Källstöm - deltagare på resan 2016-01-25

Tack för en mycket trevlig resa! Gunilla får högsta poäng. Hon var så duktig och berättade mycket intressant! Indiske guiden var också mycket duktig! Stora kontraster, men en mycket trevlig och intressant resa. Vi hade väldigt trevligt!

Anonym - deltagare på resan 2016-01-25

Våran reseledare och lokalguide var toppenbra! Så kanske dimman hinner försvinna. Hotel Vivanta by Taj Dwarka var väldigt fint!

Nilsson U - deltagare på resan 2016-01-25

Indiens "Gyllene Triangel" - vilken introduktion till landets historia, kultur, natur och mångskiftande folkliv! Storslagna Amber Fort, skymten av en tiger i Ranthambore och barfotabesöket i sikhtemplet är bland minnena som kommer att stanna kvar. Med tanke på hotellstandard och inkluderade måltider/ arrangemang är priset inte bara förmånligt utan ett fynd! ______ TREEHOUSE, Ranthambore. Vilken pärla! Känsla av de omtalade palatshotellen utan att vara "flådIgt". Bra läge, härlig atmosfär. Bra service. SHERATON, Agra. Säga vad man vill om kedjorna - men de levererar. Utmärkt standard och service. Bra läge för att upptäcka lite av staden. Bra överskådlig buffe för frukost och lunch. MYCKET BRA a la carte i Harry Bar! VIVANTA, New Delhi. Lyxigt flygplatshotell med design-twist. Utmärket! Otroligt lyxig service i baren liksom i den indiska a la carte-matsalen och utsökt mat! ******* KULTUR- OCH UPPLEVELSERESA - ELLER SHOPPINGRESA? AMBER FORT: Fantastisk och storlagen inledning på resan. (Tog elefanten upp). Sedan följde besöket på hantverkscentrat för bland annat mattor. Intressant visning av själva hantverket.

Sjölander A - deltagare på resan 2015-11-30

Vår reseledare har varit både kunnig och engagerad i sin uppgift och Indien är mycket sevärt!

Observera att kommentarer från tidigare resor kan åsyfta andra hotell, utflykter etc. som var specifikt för just den avgången

Rolfs Flyg & Bussresor AB · Hjalmar Brantingsgatan 1 · 417 06 Göteborg · Telefon 031-550000 · info@rolfsbuss.se