Anslutning från Växjö

Res med oss med direktanslutning från Växjö!


Vi erbjuder direktanslutning med tåg på våra resor ut i Europa. Ni går på tåget på morgonen i lugn och ro i er hemort och ansluter till resan på Malmö central under förmiddagen. Vid hemkomst kommer ni till Malmö Central igen och tåget tar er sista biten hem.

Här finner du ett urval av resor men givetvis har du möjlighet att boka en resa från hela vårt utbud till Europa med anslutning. Behöver du hjälp med att boka så hjälper vi dig gärna. Vänligen kontakta oss på 031-550000.

Toscana

Ett av Italiens vackraste landskap

Toscana räknas av många som ett av de vackraste landskapen i Italien. Här finner man pinjeträd, vingårdar, historiska konstskatter och ett härligt klimat. Ett stort antal av Italiens renässanskonstnärer och författare härstammar härifrån, varför Toscana kan sägas ha varit centrum för den europeiska kulturutvecklingen under renässansen.
9 avgångar
10 dagar
4.5
fr. 11 475:-

Toscana

Ett av Italiens vackraste landskap

Provence

Konstnärernas och livsnjutarnas landskap

Provence, landskapet vid det azurblå Medelhavet, är ett av Frankrikes vackraste. Här finns små bergsbyar, lata badorter och storslagen natur med cypresser och olivlundar. Vi upplever bland annat pittoreska Arles och franska rivierans Antibes och Cannes.
3 avgångar
10 dagar
4.3
fr. 11 975:-

Provence

Konstnärernas och livsnjutarnas landskap

Berlin

Storstadsweekend i vår närmaste världsstad

Berlin är en fantastisk stad som bjuder på kultur, historia och shopping i en härlig blandning. Efter bara en dagsetapp kan man redan på resans första kväll promenera i en av Europas mest intressanta huvudstäder och känna historiens vingslag. I dagens moderna Berlin, en av Europas hetaste storstäder, finns inga gränser för allt du kan göra och uppleva.
36 avgångar
4 dagar
4.5
fr. 3 475:-

Berlin

Storstadsweekend i vår närmaste världsstad

Gardasjön

Skönhet, kultur och härligt klimat

Upplev en fantastisk kombination av kultur och natur. Gardasjön, en vacker och solig bergsjö, är den största i Italien. Vattnet är azurblått och utomordentligt klart. De gamla städerna som ligger vid stranden är typiska för denna trakt med sina smala gränder och charmiga stadskärnor.
12 avgångar
10 dagar
4.6
fr. 11 475:-

Gardasjön

Skönhet, kultur och härligt klimat

Cinque Terre

Vackra Ligurien

Nationalparken Cinque Terre med sina fem pittoreska byar är ett av Italiens mest berömda resmål. Den finns upptagen på Unescos världsarvslista och ligger längs den del av den liguriska rivieran som kallas levante, soluppgångens riviera. Vi bor i charmiga Santa Margherita och utforskar många av det natursköna områdets pärlor. Vi får också lära oss hemligheten bakom en äkta ligurisk pestosås.
17 avgångar
8 dagar
4.5
fr. 12 675:-

Cinque Terre

Vackra Ligurien

Portugal

Historiska städer och genuina fiskebyar

Europas västligaste land har mycket att erbjuda och på vår fina rundresa bor vi i två av Portugals mest kända städer, huvudstaden Lissabon och hamnstaden Porto. Vi besöker dessutom universitetsstaden Coimbra och åker båt på den vackra Dourofloden till portvinsdistriktets huvudstad Peso da Régua.
14 avgångar
8 dagar
4.4
fr. 14 975:-

Portugal

Historiska städer och genuina fiskebyar

Vandring Dolomiterna

Storslagna vyer i norra Italien

Njut av vackra Dolomiterna med dess unika bergsformationer och spektakulära natur. Följ med på en resa som kombinerar motion, avkoppling och upplevelser utöver det vanliga. Här ser vi charmiga byar, vackra miljöer med berg, sjöar och växtlighet och andas frisk luft i alpmassivet.
5 avgångar
8 dagar
4.2
fr. 12 575:-

Vandring Dolomiterna

Storslagna vyer i norra Italien