Möt våren!

Vart är du när våren kommer? Hitta din favoritplats bland vårens höjdpunkter!

Costa Cálida

Njut av den varma kusten

Med över 300 soldagar om året har Costa Cálida i spanska regionen Murcia ett av Europas bästa klimat och kallas för den varma kusten. Här breder vackra sandstränder ut sig längs den 25 mil långa kusten som kantas av trevliga småstäder. Under resan njuter vi av solen och gör flera gemensamma utflykter. Välkomna på en resa med oss till Costa Cálida!
3 avgångar
15 dagar
3.9
Test
fr. 11 135:-

Costa Cálida

Njut av den varma kusten

Almuñécar

Underbara dagar i värmen på den spanska solkusten

Andalusien har ett mycket behagligt klimat och är en region fylld av kontraster med snöklädda bergstoppar och sagolikt vackra byar, som ligger i ett böljande landskap. Under vår vistelse bor vi i trivsamma Almuñécar öster om Málaga. Härifrån gör vi spännande utflykter i Andalusien till Gibraltar, Ronda, Málaga, Alhambra, Las Alpujarras, Motril och Frigiliana.
37 avgångar
15 - 32 dagar
4.3
Test
fr. 10 155:-

Almuñécar

Underbara dagar i värmen på den spanska solkusten

Kapstaden

Med vindistrikten och Godahoppsudden

Storslagna Kapstaden brukar kallas "The Mother City" och är Sydafrikas främsta resmål. Belägen vid foten av Taffelberget vid Atlantens stränder är staden lätt att förälska sig i. Under vår resa besöker vi bland annat Godahoppsudden, vindistrikten och ett djurreservat.
6 avgångar
10 dagar
4.6
Test
fr. 22 475:-

Kapstaden

Med vindistrikten och Godahoppsudden

New York

The Big Apple

New York är en av världens mest fantastiska platser. Tack vare de otaliga filmer och tv-serier som utspelar sig i staden känner vi säkert igen många berömda gator och byggnader. Vi tillbringar våra dagar med intressant sightseeing och utomordentlig shopping. Under vår vistelse bor vi centralt på Manhattan.
20 avgångar
7 - 8 dagar
4.6
Test
fr. 17 975:-

New York

The Big Apple

Algarve

Portugals semesterparadis

Vi besöker det behagliga och gästvänliga Algarve i södra Portugal. Här finns mysiga hamnstäder och semesterorter som ligger vackert längs kusten. Under vår vistelse bor vi i Quarteira, Vilamoura eller Albufeira, känt för sin lugna atmosfär och sina underbara sandstränder. Vill man bara koppla av kan man promenera längs strandpromenaden och slå sig ner på något av de många kaféerna.
4 avgångar
8 - 15 dagar
4.2
Test
fr. 10 975:-

Algarve

Portugals semesterparadis

Malta

Korsriddarnas ö

Den vackra Medelhavsön Malta, belägen söder om Italien i jämnhöjd med norra Afrika, är lugn, vacker och trivsam. Ön har en brokig historia och har i modern tid gått från att vara en brittisk kronkoloni till att bli en del av Europeiska unionen. Det speglas såväl i arkitekturen som i landets kulinariska kök.
6 avgångar
8 dagar
4.3
Test
fr. 8 475:-

Malta

Korsriddarnas ö

Vandring Amalfi

Spektakulära Sorrentohalvön och Capri

Den dramatiska kuststräckan på sydsidan av Sorrentohalvön är otroligt vacker och området är ett av Unescos naturvärldsarv. Här stupar bergen brant ner i det azurblå havet och de pastellfärgade husen klamrar sig fast utmed bergsväggarna. Vi vandrar genom olivlundar och citronodlingar och får även uppleva Vesuvius karga lavalandskap.
5 avgångar
7 dagar
4.3
Test
fr. 14 185:-

Vandring Amalfi

Spektakulära Sorrentohalvön och Capri