Höstens resor till Italien

Följ med på någon av våra härliga resor till Italien i höst - nedanför hittar du de resor vi kommer kunna genomföra i höst. I alla våra rundresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Apulien

Italiens Klack

Apulien ligger på Italiens klack och har ett mycket varierande landskap med både slätter och berg. Regionen har under århundradenas gång behärskats av olika folk som har satt sin prägel på såväl arkitektur som kultur. På vår resa bor vi dels högt över havet, dels vid en långsträckt strand och besöker många av Puglias mest berömda sevärdheter.
11 avgångar
8 dagar
4.1
fr. 12 975:-

Apulien

Italiens Klack

Sorrentohalvön

Capri & Amalfikusten

Följ med till spektakulära Sorrentohalvön där vi gör spännande utflykter. Vi får uppleva det bästa denna region har att erbjuda då vi besöker det antika Pompeji, mytomspunna Capri och vackra Amalfikusten.
19 avgångar
8 dagar
4.3
fr. 11 975:-

Sorrentohalvön

Capri & Amalfikusten

Ischia

Neapelbuktens gröna ö

Vulkanön Ischia är den största ön i mytomspunna Neapelbukten. Den karakteriseras av lummiga landskap, dramatiska vyer och pittoreska byar. Tack vare sina många varma hälsokällor och termalanläggningar har ön sedan lång tid tillbaka ett väletablerat rykte som kurort. Här tillbringar vi sju nätter och upptäcker Neapelbuktens gröna pärla både med buss och till fots.
3 avgångar
8 dagar
3.9
fr. 10 975:-

Ischia

Neapelbuktens gröna ö

Rom Sorrento Capri

I hjärtat av Italien

Denna resa erbjuder en kombination av storstadspuls och naturskönt landskap. I den eviga staden Rom, byggd på sju kullar, finns ett fantastiskt utbud av historia, kultur och shopping. Sorrentohalvön är vackert belägen ovanför Neapelbukten. Härifrån gör vi utflykter till Capri och Amalfikusten.
25 avgångar
8 dagar
4.4
fr. 12 475:-

Rom Sorrento Capri

I hjärtat av Italien

Sorrento

Med Amalfikusten och Capri

På Sorrentohalvön i Neapelbukten ligger den trivsamma småstaden Sorrento med runt 17 000 invånare. Staden är en populär bas för turister, med närhet till Neapel, Amalfikusten, Capri och Pompeji. Under resan erbjuder vi utflykter till samtliga av dessa sevärdheter.
10 avgångar
10 dagar
4
fr. 9 475:-

Sorrento

Med Amalfikusten och Capri

Cinque Terre

Vackra Ligurien

Nationalparken Cinque Terre med sina fem pittoreska byar är ett av Italiens mest berömda resmål. Den finns upptagen på Unescos världsarvslista och ligger längs den del av den liguriska rivieran som kallas levante, soluppgångens riviera. Vi bor i charmiga Santa Margherita och utforskar många av det natursköna områdets pärlor. Vi får också lära oss hemligheten bakom en äkta ligurisk pestosås.
17 avgångar
8 dagar
4.5
fr. 12 675:-

Cinque Terre

Vackra Ligurien