Nyårsresor

Nyårsresor - med nyårsprogram
Följ med på våra nyårsresor och fira in det nya året med Rolfs Flyg & Buss! Upplev lokala traditioner och nyårsfiranden från hela världen. Våra reseledare bjuder på ett fullspäckat nyårsprogram. Nedanför finns några utvalda resor.

Klicka här för fler nyårsresor med buss - Klicka här för fler nyårsresor med flyg

Prag

Nyår i de hundra spirornas stad

Följ med till den historiska landsdelen Böhmen i västra Tjeckien. Här finns underbara Prag, vackert beläget vid floden Moldau. Prag brukar kallas de hundra spirornas stad eftersom staden är rik på kyrkor, kloster och palats. Stadens skönhet blir tydligast när mörkret fallit och husfasaderna lyses upp av tusentals strålkastare. I centrum finns mängder av serveringar och här kan man njuta av den tjeckiska pilsnern, av många ansedd som världens bästa.

2 avgångar
6 dagar
4.5
fr. 7 775:- 

Köpenhamn

Nyårsresa

Fira in det nya året i vårt grannland Danmarks huvudstad. Låt dig hänföras av den uppsluppna stämningen på gator och torg och beskåda ett eller flera av stadens många färgsprakande fyrverkerier.

1 avgång
2 dagar
4.5
fr. 2 975:- 

Champagne

Nyårsresa

Fira nyår i ett av världens mest kända vindistrikt, Champagne! Vi inleder det nya året med att avnjuta de lyxiga bubblorna tillsammans med kulinariska läckerheter i distriktets huvudstad Reims.

1 avgång
4 dagar
fr. 7 975:- 

Dubai

Nyårsresa

Fascinerande Dubai är det näst största av de sju emirat som utgör de Förenade Arabemiraten. Här njuter vi av sol, bad, golf och shopping och upplever allt från emiratens största moské till de gamla guld- och kryddmarknaderna. Vi firar in det nya året med en festlig middagsbuffé och fyrverkerishow på en traditionell Dhow. Speciellt för i år är att vi även kan besöka World Expo Show som för första gången hålls i Mellanöstern.

1 avgång
7 dagar
4.4
fr. 16 575:- 

Gardasjön nyår

Nyårsfirande vid vackra Gardasjön

Åk till Italien och Gardasjön över nyår! Här erbjuds hänförande natur och mysig italiensk atmosfär med god mat och dryck. Fira in det nya året vid Italiens största insjö.

1 avgång
5 dagar
4.7
fr. 8 975:- 

Hamburg

Nyårsresa

I hansestaden Hamburg, belägen vid floden Elbe, firar vi nyår på trevliga hotell Arcotel Rubin Hamburg. Under våra dagar i Tysklands näst största stad har vi gott om tid att strosa runt, upptäcka sevärdheter och shoppa. Som en av landets viktigaste kulturstäder erbjuder Hamburg intressanta museer och ett nyinvigt spektakulärt konserthus. Mitt i staden ligger de två populära Alstersjöarna som skapades genom att man på 1200-talet dämde upp floden Alster.

1 avgång
4 dagar
4.2
fr. 6 375:- 

Kapstaden

Nyårsresa

Storslagna Kapstaden brukar kallas "The Mother City" och är Sydafrikas främsta resmål. Belägen vid foten av Taffelberget vid Atlantens stränder är staden lätt att förälska sig i. Under vår resa besöker vi bland annat Godahoppsudden, vindistrikten och ett djurreservat. Vi firar in det nya året med en middag på en trevlig restaurang.

1 avgång
10 dagar
4.6
fr. 23 975:- 

Kraków

Nyårsresa

Åk med på nyårsresa till Polens vackraste stad Kraków, som ligger vid floden Wisła och har en välbevarad medeltida stadskärna. Vi bor fyra nätter på 5-stjärniga Radisson Blu Hotel Kraków och upplever staden och kulturen.

1 avgång
5 dagar
4.3
fr. 8 575:- 

London

Storslagen nyårsupplevelse

Följ med oss och fira in det nya året i världsmetropolen London! Staden har en rik historia, massor med sevärdheter, upplevelser runt varje gathörn och sist men inte minst shopping i världsklass. Här finns allt från utomhusmarknader och exklusiva butiker till det berömda varuhuset Harrods. I London finns något för alla!

1 avgång
4 dagar
4.2
fr. 6 975:- 

Lübeck

Nyårsresa

Lübeck är en stad med kulturhistoriskt värdefulla byggnader. Stadens medeltida centrum, byggt under Hanseförbundets storhetstid, är upptaget på Unescos världsarvslista och omgärdas av floden Trave. På denna resa firar vi tillsammans in nyåret med bubbel och underhållning i glad miljö.

1 avgång
4 dagar
4.1
fr. 5 475:- 

Madrid

Nyårsresa

Skåla in det nya året i Madrid! I Spaniens huvudstad finns allt från charmiga kvarter med fridfulla små torg till breda avenyer kantade av ståtliga palats. Ett stort utbud av konst, shopping och god mat garanterar en fantastisk nyårsvistelse i staden som aldrig sover.

1 avgång
5 dagar
4.6
fr. 8 975:- 

Nyår i Nice

Fira nyår på Franska rivieran

Den fashionabla hamnstaden Nice är en av Rivierans mest besökta orter året runt. Här bor vi centralt nära restauranger och sevärdheter. Under en guidad tur får vi en överblick över staden, och vi gör även en utflykt till det lilla furstendömet Monaco. På nyårsafton firar vi tillsammans in det nya året på en trevlig restaurang.

1 avgång
5 dagar
fr. 9 575:- 

Oslo

Nyår i den norska huvudstaden

Följ med på vår nyårsresa till Oslo och Scandic Oslo City. Under nyårsaftonskvällen äter vi nyårsmiddag på en härlig restaurang inom gångavstånd från hotellet och avslutar med att skåla in det nya året i gott sällskap.

2 avgångar
2 dagar
3.9
fr. 2 975:- 

Szczecin

Nöje och shopping i Polen

I nordvästligaste hörnet av Polen ligger Szczecin som främst är känt under sitt tyska namn Stettin. Staden blev polsk först efter andra världskriget och den tyska historien är märkbar. Här finns kullerstensgator, tegelkyrkor och vackra hansehus. Shoppingutbudet är stort och intill vårt hotell finns det toppmoderna shoppingcentret Galaxy med cirka 190 butiker.

30 avgångar
4 dagar
4.2
fr. 3 175:- 

Riga

Nyårsresa

Följ med på en nyårsresa till mysiga Riga. Vi gör en stadsrundtur i den gamla hansestaden från 1201 och firar in det nya året med galamiddag, musik och underhållning på hotellet.

1 avgång
4 dagar
4.4
fr. 6 475:- 

Rom

Nyårsresa

Fira nyår i den eviga staden Rom! Under årtusenden har staden formats till vad den är idag. Om detta vittnar många storslagna monument från olika epoker. Antika byggnader, medeltida gränder, renässanspalats och barockfontäner – detta och mycket mer finner vi i en av världens mest fascinerande städer.

1 avgång
5 dagar
4.4
fr. 8 875:- 

Rostock

Nyårsresa

Hansestaden Rostock är en livlig hamnstad med lång historia. Den gamla stadskärnan karakteriseras av vackra byggnader från olika epoker och mysiga gågator kantade av butiker och kaféer. Nyårsafton firar vi tillsammans på vårt centrala hotell Pentahotel.

1 avgång
4 dagar
4.7
fr. 5 975:- 

Italien jul & nyår

Fira jul i Sorrento och nyår i Rom

Medelhavsklimatet är påtagligt när man känner den friska havsbrisen i ansiktet i Sorrento. Staden erbjuder mysiga gränder med trevliga restauranger och kaféer. Självklart infinner sig julkänslan även om marken är fri från snö. Resan innefattar även Italiens huvudstad Rom med sitt otroliga arv från svunna tider. Att utforska staden, gå på vinprovning och koppla av är det perfekta sättet att fira in det nya året.

1 avgång
12 dagar
4.2
fr. 17 875:- 

Stockholm nyårsresa

Med nyårsfirande på Skansen

Följ med på vår nyårsresa till Stockholm. Under nyårsaftonskvällen äter vi en gemensam middag på vårt hotell och avslutar sedan kvällen med det traditionella nyårsfirandet på Skansen.

1 avgång
2 dagar
4.5
fr. 2 375:- 

Warszawa

Nyårsresa

Följ med på en nyårsresa till storstaden Warszawa. Under andra världskriget blev huvudstaden näst intill jämnad med marken men har sedan dess byggts upp till den stad vi ser idag. Vi gör en gemensam stadsrundtur och har fri tid för egna strövtåg. På nyårsafton äter vi en gemensam nyårsmiddag på hotellet.

1 avgång
4 dagar
3.9
fr. 5 975:- 

Wien

Nyårsresa

Huvudstaden Wien med sin kejserliga atmosfär ligger i Europas hjärta. Musikens och romantikens stad är berömd för sina praktfulla byggnader från olika epoker och sin livliga kafékultur. Här njuter vi av konst och kultur under några innehållsrika dagar. Nyårsafton firar vi med en gemensam nyårssupé på en av stadens restauranger.

1 avgång
5 dagar
fr. 9 975:-