Gruppresor Afrika

Gruppresor till det mäktiga Afrika


Afrika är en mångfacetterad kontinent, här hittar du oceaner av sand, höga snöklädda berg, djungel och oändliga savanner. Våra resor till Afrika är lika varierande som landskapet, människorna och djurlivet på den enorma landytan. Utanför kontinentens fastland finns också några av världens mest vackra paradisöar.


I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Kapstaden

Med vindistrikten och Godahoppsudden

Storslagna Kapstaden brukar kallas "The Mother City" och är Sydafrikas främsta resmål. Belägen vid foten av Taffelberget vid Atlantens stränder är staden lätt att förälska sig i. Under vår resa besöker vi bland annat Godahoppsudden, vindistrikten och ett djurreservat.
4 avgångar
10 dagar
4.6
fr. 22 475:-

Kapstaden

Med vindistrikten och Godahoppsudden

Kryssning Nilen

Spännande Egypten

Upplev faraonernas historia och den berömda arkitekturen i en av världshistoriens första civilisationer. En kryssning på Nilen ger oss tillgång till häpnadsväckande platser och vi besöker bland annat tempelkomplexet i Karnak och Konungarnas dal. Vi får även egen tid för sol och bad i Hurghada där vi bor på fint hotell med all inclusive.
2 avgångar
10 - 15 dagar
4.2
fr. 20 975:-

Kryssning Nilen

Spännande Egypten

Madagaskar

Ön med det unika djurlivet

Madagaskar skildes från den afrikanska kontinenten för cirka 160 miljoner år sedan och tack vare sin isolering i Indiska oceanen har ön ett närmast unikt djurliv. Världens fjärde största ö kallas ibland Afrikas Galápagos då cirka 80 procent av öns flora och fauna utgörs av endemiska arter som endast återfinns på Madagaskar. Madagaskar har en mycket varierad natur med allt från regnskog till ökenlandskap. Under vår rundresa besöker vi en rad nationalparker och får stifta bekantskap med det unika djurlivet och den exotiska kulturen.
2 avgångar
14 - 16 dagar
4.2
fr. 35 475:-

Madagaskar

Ön med det unika djurlivet

Marocko

Med Marrakech, Rabat, Fès

I mytomspunna Marockos myllrande storstäder samsas det moderna med det antika. På den här resan får vi ta del av traditionell kultur och mat i miljöer som känns som hämtade ur en orientalisk dröm. Vi kommer även att få vistas i Marockos storslagna natur med de höga Atlasbergen och den oändliga öknen. Tillsammans med dofter och smaker blir det upplevelser för alla sinnen.
3 avgångar
10 dagar
4.2
fr. 15 975:-

Marocko

Med Marrakech, Rabat, Fès

Mauritius

Paradisstränder och kristallklart vatten

Följ med till paradisön Mauritius för en semester full av lata dagar på stranden, simning, snorkling och äventyr. Spana efter delfiner, åk på safari, våga dig upp på en vulkan eller njut bara av vit sand och azurblått vatten hela dagen.
1 avgång
10 dagar
4.5
fr. 21 975:-

Mauritius

Paradisstränder och kristallklart vatten

Namibia

Rundresa i kontrasternas land

Följ med oss på en resa till hjärtat av Namibia. Upplev kulturen i regioner som varit befolkade i många tusen år och få en förståelse för de sista kvarvarande nomadstammarnas traditionella levnadssätt och överlevnadsstrategier. Detta i kombination med en mängd naturupplevelser, som safari i djurens fantastiska rike, världens högsta sanddyner och den palmkantade kuststaden Swakopmund, gör denna resa till något du inte vill missa.
2 avgångar
14 dagar
4.6
fr. 34 975:-

Namibia

Rundresa i kontrasternas land

Seychellerna

Paradisöar med några av världens vackraste stränder

Lyxigaste semesterkänslan hittar du på Seychellerna. Här finns vykortens vita sandstränder och glittrande azurblå vatten. Här finns palmer som svajar i vinden, sköldpaddor som vandrar bredvid dig och en oslagbar känsla av harmoni. Välkommen till paradiset.
1 avgång
10 dagar
4.5
fr. 24 975:-

Seychellerna

Paradisöar med några av världens vackraste stränder

Sydafrika

Kruger nationalpark, Garden Route och Kapstaden

Sydafrika är ett land med stora kontraster. Det mångskiftande landskapet och det storslagna naturlivet är lika fascinerande som landets historia. Nelson Mandela blev världskänd för sitt försoningsarbete liksom Nobelpristagaren Desmond Tutu. Följ med på vår rundresa med ett gediget utflyktsprogram och upplev ett av Afrikas mest spännande länder. Under resan åker vi på safari i mäktiga Krugerparken, reser panoramavägen genom Blyde River Canyon, upptäcker Garden Route och utforskar Kapstaden med Godahoppsudden.
7 avgångar
13 dagar
4.6
fr. 29 975:-

Sydafrika

Kruger nationalpark, Garden Route och Kapstaden

Sydafrika Lodge

Kruger-safari

Sydafrika bjuder på en förtrollande mångfald av djur och natur. Vi bor intill Kruger Nationalpark fem nätter och ägnar dagarna åt parken både till fots och med hjälp av safarijeepar. Under resan hinner vi även med besök i de spännande storstäderna Johannesburg och Pretoria.
1 avgång
10 dagar
4.2
fr. 22 975:-

Sydafrika Lodge

Kruger-safari

Tanzania Zanzibar

Med safari och avkoppling

Vi börjar på fastlandet där vi gör en safariresa och förhoppningsvis får se några av de afrikanska djur som vi drömt om som barn. Strax utanför Tanzanias kust ligger den vackra ön Zanzibar, en gång i tiden en knutpunkt för all handel mellan Asien och Afrika. Med sin rika kultur, sina vidsträckta stränder och sin fantastiska natur är detta en pärla i Indiska oceanen.
2 avgångar
14 dagar
4.3
fr. 28 975:-

Tanzania Zanzibar

Med safari och avkoppling

Uganda

Afrikas pärla

I östra Afrika ligger Uganda, ett av kontinentens främsta länder för spännande safariturer. Vi besöker flera nationalparker med varierande natur och får möta många olika djurarter på nära håll. Vandringen i Bwindi nationalpark med spårning av bergsgorillor är en unik upplevelse.
1 avgång
11 dagar
5
fr. 48 975:-

Uganda

Afrikas pärla