De brittiska öarna

Upptäck de brittiska öarna i sommar


Bland de brittiska öarna hittar du en stor variation av resmål, allt från storstaden London, till den engelska landsbygden med sina grevskap och idylliska byar. Här hittar du också Irland med sin sagolika natur, men också en nation känd för sina bryggerier och destillerier. I norr hittar du sagolika Skottland med sina nästintill orörda landskap.

I alla våra gruppresor ingår reseledare, utflyktsprogram och väl utvalda hotell.

Cornwall

Med Devon och Stonehenge

En rundresa genom sydvästra England där vi tillbringar två dagar i grevskapet Cornwall. I denna idylliska del av England besöker vi bland annat Tintagel, Land's End och St. Ives. Under vår resa ser vi Devon och även det mäktiga Stonehenge och Salisbury

11 avgångar
7 dagar
4.3
fr. 10 475:- 

Irland

Den gröna ön

Den gröna ön Irland är känd för sin storslagna natur och vackra landsbygd. På vår rundresa bor vi tre nätter i huvudstaden Dublin och får guidade visningar på både Guinness bryggeri och Teelings destilleri. Vi besöker även slott och trädgårdar samt reser den vackra kustvägen Ring of Kerry.

20 avgångar
8 dagar
4.3
fr. 11 475:- 

London

Storstadspuls & nöjen i världsklass

Den brittiska huvudstaden London är en av världens mest välbesökta städer. Utbudet av kultur, historia, nöje och shopping är enormt och här finns något som passar alla. Upplev klassiska sevärdheter som Big Ben, Piccadilly Circus, Buckingham Palace, Hyde Park och Westminster Abbey. Under resan gör vi en rad spännande utflykter.

24 avgångar
5 dagar
4.4
fr. 4 975:- 

England runt

Klassiska England och Wales

En rundresa genom England där vi besöker flera historiska landskap och städer. Under resans gång upplever vi bland annat York, Newcastle och Liverpool. Vi ser även Hadrianus mur i Northumberland och natursköna Lake District samt gör en heldagsutflykt till Wales.

5 avgångar
8 dagar
4
fr. 11 275:- 

Engelska slott

Och lummiga trädgårdar

Under denna resa stiftar vi närmare bekantskap med några av södra Englands högreståndshem och inte minst deras fantastiska trädgårdsanläggningar. Vi får dessutom njuta av afternoon tea och prova lokalproducerade viner.

6 avgångar
6 dagar
4.6
fr. 9 275:- 

Sydengland

Med Canterbury och Dover

På denna resa upptäcker vi den historierika och natursköna södra delen av England. Många av oss känner säkert igen den typiska engelska stilen som påminner oss om alla de brittiska tv-serier och filmer som blivit så populära hemma i Sverige. Under resan njuter vi av en ölprovning och besöker betydelsefulla Dover Castle och den mäktiga katedralen i Canterbury.

4 avgångar
5 dagar
4.4
fr. 8 275:- 

Skottland

Höglandskap, kiltar och whisky

En rundresa i Skottland, där vi lär känna denna vackra och fascinerade del av Storbritannien. Vi besöker skottarnas huvudstad Edinburgh, kör genom de imponerande högländerna och provar nationaldrycken whisky.

6 avgångar
10 dagar
4.6
fr. 12 975:- 

Yttre Hebriderna

Den natursköna skotska ögruppen

På Yttre Hebriderna utanför Skottlands västkust är den gaeliska kulturen och historien ständigt närvarande, och här talas fortfarande skotsk gaeliska i stor utsträckning. Det finns runt femtio obebodda öar och en mängd lämningar från tiden långt före Kristus. Följ med på vår resa till denna unika ögrupp.

5 avgångar
6 dagar
4.1
fr. 12 875:- 

Skottland

Med Orkneyöarna

En rundresa i Skottland där vi flyger till och från Edinburgh. Vi färdas med buss och njuter av underbara naturscenerier i ett nästintill orört landskap. Under en heldag besöker vi Orkneyöarna utanför Skottlands norra kust. Naturligtvis får vi även prova Skottlands kanske mest kända produkt, whiskyn.

8 avgångar
8 dagar
4.3
fr. 12 975:-